| Asadarsiatat a întrebat:

Hello!:* am o mica dilema. Daca unei prietene ii place de un tip mai mic, o sa comenteze lumea? merge o relatie?thinking mersi:*

13 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Depinde cu cat mai mic, daca sunt 2-3 ani nu-i nimic.Lumea nu cred ca o sa comenteze, si chiar daca ar face-o care e problema? Daca ei se simt ok impreuna de ce sa-i intereseze altceva?

| Jello a răspuns:

Eu am o fată în clasă care e cu un tip mai mic ca ea. Și nu a comentat nimeni nimic. Și în legatură cu prietena ta. atâta timp cât există iubire între ei, ce mai contează ce zice lumea.

| Cristiann25 a răspuns:

Si prietena aia esti tu! Daca e mai mic cu un an nu e vreo problema.Presupun ca esti o fata de vreo 15-16 ani ca daca erai de 25-30 de ani nu era problema sa fie mai mic chiar cu 3-4 ani!

| Asadarsiatat explică (pentru Cristiann25):

Nu nu sunt eu si da 16 arehappy

| τττ a răspuns:

Bună,dragă Asadarsiatat!
Dragostea nu are vârstă. Dacă ei se iubesc reciproc și dezvăluie asta întregii lumi nu se v-a lua nimeni de ei doi! Ba din contra, vor fi admirați : o fată mai mare să fie cu un băiat mai mic.
Pa, pa!

| Ankutzaaa a răspuns:

NU!
Totul e ok.
Bafta lor!:*

| deadwillow a răspuns:

Hei! Ma simt jignita! Si eu simpatizez un tip mai mic c amine.
Care-i problema? laughing

| xoxolove96 a răspuns:

Pfff nu stiu ce sa zic... depinde de lume adica eu am stat si nu a zis nime nimic

| Asadarsiatat explică (pentru xoxolove96):

Si ai fost cu el? cat timp?

| xoxolove96 a răspuns (pentru Asadarsiatat):

Am fost cu el vreo luna... dupa m-am plictisit big grin

| Sternex a răspuns:

Nu ca n'ai cum.

| Emosiya a răspuns:

Lumea nu comenteaza. in caz de diferenta nu depaseste 2 ani si nu se observa fizic diferenta dintre ei.Relatia merge la fel de bine ca celelalte.

| elisabeta12345678900987654321 a răspuns:

O sa comenteze lumea, dar nu trebuie sa ii pese, daca ii place de el inseamna ca a vazut ceva la el, sa nu se simta stanjenita de situatie.