Depinde cu cat mai mic, daca sunt 2-3 ani nu-i nimic.Lumea nu cred ca o sa comenteze, si chiar daca ar face-o care e problema? Daca ei se simt ok impreuna de ce sa-i intereseze altceva?
Eu am o fată în clasă care e cu un tip mai mic ca ea. Și nu a comentat nimeni nimic. Și în legatură cu prietena ta. atâta timp cât există iubire între ei, ce mai contează ce zice lumea.
Si prietena aia esti tu! Daca e mai mic cu un an nu e vreo problema.Presupun ca esti o fata de vreo 15-16 ani ca daca erai de 25-30 de ani nu era problema sa fie mai mic chiar cu 3-4 ani!
Nu nu sunt eu si da 16 are
Bună,dragă Asadarsiatat!
Dragostea nu are vârstă. Dacă ei se iubesc reciproc și dezvăluie asta întregii lumi nu se v-a lua nimeni de ei doi! Ba din contra, vor fi admirați : o fată mai mare să fie cu un băiat mai mic.
Pa, pa!
Hei! Ma simt jignita! Si eu simpatizez un tip mai mic c amine.
Care-i problema?
Pfff nu stiu ce sa zic... depinde de lume adica eu am stat si nu a zis nime nimic
Si ai fost cu el? cat timp?
Am fost cu el vreo luna... dupa m-am plictisit
Lumea nu comenteaza. in caz de diferenta nu depaseste 2 ani si nu se observa fizic diferenta dintre ei.Relatia merge la fel de bine ca celelalte.
O sa comenteze lumea, dar nu trebuie sa ii pese, daca ii place de el inseamna ca a vazut ceva la el, sa nu se simta stanjenita de situatie.