Pfff nu stiu ce sa zic... depinde de lume adica eu am stat si nu a zis nime nimic
Lumea nu comenteaza. in caz de diferenta nu depaseste 2 ani si nu se observa fizic diferenta dintre ei.Relatia merge la fel de bine ca celelalte.
Bună,dragă Asadarsiatat!
Dragostea nu are vârstă. Dacă ei se iubesc reciproc și dezvăluie asta întregii lumi nu se v-a lua nimeni de ei doi! Ba din contra, vor fi admirați : o fată mai mare să fie cu un băiat mai mic.
Pa, pa!
Eu am o fată în clasă care e cu un tip mai mic ca ea. Și nu a comentat nimeni nimic. Și în legatură cu prietena ta. atâta timp cât există iubire între ei, ce mai contează ce zice lumea.
Depinde cu cat mai mic, daca sunt 2-3 ani nu-i nimic.Lumea nu cred ca o sa comenteze, si chiar daca ar face-o care e problema? Daca ei se simt ok impreuna de ce sa-i intereseze altceva?
Hei! Ma simt jignita! Si eu simpatizez un tip mai mic c amine.
Care-i problema?
O sa comenteze lumea, dar nu trebuie sa ii pese, daca ii place de el inseamna ca a vazut ceva la el, sa nu se simta stanjenita de situatie.
Si prietena aia esti tu! Daca e mai mic cu un an nu e vreo problema.Presupun ca esti o fata de vreo 15-16 ani ca daca erai de 25-30 de ani nu era problema sa fie mai mic chiar cu 3-4 ani!