| Sensation44 a întrebat:

Hello! Am o mica dilema si sper ca ma puteti ajuta tongue
In aceeasi scoala cu mine este un tip pe care il plac foarte mult >:" Si el pare sa ma placa. i-a cerut nr meu de telefon unei prietene, cand ma vede imi zambeste sau imi scoate limba laughing, insa nimic mai mult. Am incercat sa joc rolul "tipei indiferente" si a cam mers.in sensul ca incepuse sa ma caute el. Dar totusi nu inteleg de ce nu vine la mine sa vorbim? Este cumva timid sau am interpretat gresit si de fapt nu ma place?
Please help me! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Este 80% probabilitate sa te placa...tongue se comporta asa. te cauta intrebare de tine, iti zambeste.ce semne mai vrei? baiatul este timid. sau rusinos.

3 răspunsuri:
| Lunetta a răspuns:

Buna,buna.
Ce frumos day dreaming;
Well, de ce sa faci pe fata indiferenta?
Sai fata,vezi ce doreste baiatul,baga-l in seama,vezi ce spune cat si pe mess cat si in realitate,iesi cu el afara si cu inca cativa amici, si dupa iti vei da seama sigur.big grin Ca asa nu-mi pot da cu presupusu' ca nu te cunosc,si nici pe el.happy Incearca sa te apropii de el (dar sa nu devii prea stresanta).
Parca ar da semne sa te placa,dar nu ma grabesc, mai bine urmeaza-mi sfatul.big grin
Pa, pa.happy

| TitiDrLove a răspuns:

Poate e timid de nu vorbeste cu tine sau poate ii e teama ca il respingi daca si tu esti indiferenta! zambeste-i,priveste-l, stai prin preajma lui... da-i sperante ca sa te abordeze. altfel nu sunt sanse, serios tongue mult succes! happy
PS:nu ar fi rau daca i-ai spune si tu ca e dragut sau ceva de genu tongue

| Sensation44 explică (pentru lolly):

Multumesc pentru raspuns ^_^
Probabilitatea de a ma place mai ramane aceeasi daca o zi ma baga in seama si totul este ok, iar peste 2 zile trece pe langa mine de parca am fii 2 straini.thinking