Poate e doar bolnav si are nevoie de o mica pauza sa se faca bine. Aici se ajunge fiindca exagerati cu sexul, care trebuie sa se intample oricand si oricum. Dragoste se face cand esti sanatos, nu foarte obosit, ca sa poti savura momentul. Corpul lui e mai destept decat mintea si ii semnaleaza ca nu se poate.
Eu cred ca mai mult ai vrut tu decat el Si cred ca tot tu esti foarte dezamagita daca postezi aici El trebuie sa ia pastile si sa se relaxeze...si e greu daca tu il chinui asa bolnav S-o fi plictisit de tine sau o fi doamne-fereste bolnav?
Mai, toate la timpul lor. Sa astepte si el sa ii treaca raceala. Nu cred ca au vreun efect pastilele alea sau mai bine zis, efect prin care sa nu ii mai functioneze.
Iar ca raspuns la intrebarea ta, ce sa zic. Aceasta nefunctionare are si ea cauzele ei. O fi de la pastile sau nu, nu stiu. Poate de la raceala ca doar stii cum este cand e sa fi racit. Dar daca nu este niciuna din acestea atunci e posibil sa fi aparut acea rutina iar daca asta a aparut e doar din vina voastra. Sa mananci mereu aceiasi prajitura... vorba aia, te mai saturi. Inceraca sa mai pui putina frisca ca sa ii dai o altfel de aroma. Succes scumpa si totusi sa speram de la pastile si din cauza racelii vine totul.
Exista produsul care la salvat de la faliment irinel columbeanu ) recomand o pilula albastra
Doamne ce intrebare...scuze ca o zic... dar e penibila.cum sa pui asa intrebare (era doar parerea mea, n-am vrut sa jignesc pe nimeni)