Nu ai observat, dar organul lui nu reacționează când vă mozoliți?
Dacă și ăla zice să îl lași în pace, eu zic să îți cauți unul cu care să faci război. Și pace.
Nu prea sunt sigur că am înțeles bine cum stă treaba, dar senzația mea este aceea că amicul tău de fapt respinge (sau nu acceptă) modul tău de a-l incita, nu că de fapt nu se excită deloc.
Și în cazul ăsta, cel mai bine e să clarifici cu el ce și cum. Noi n-avem de unde să știm ce anume îl incită pe el, cum i-ar place să fie „sedus" de o fată.
Schimba-l, e simplu! Nu merita sa-ti bati capul cu exemplare care au apucaturi de mironosite. Pa! Neeeext! Viata-i scurta! E dura. Maine putem foarte bine sa nu mai fim. Profita de aceasta varsta cat poti si nu sunt obligatii. Stiu ce spun. Sunt un barbat matur si inteleg destule.
Fiecare broasca isi cheia potrivita.
Asta este ideologia mea, părerea mea despre viață.
Nouă ni se pare că gândim numai cu creierul, atunci când creierul emite anumite propoziții pe care le numim gânduri. Dar mai avem ceva miliarde de miliarde de celule care au și ele gândurile lor, ele gândesc pentru noi. Cel mai importante din corpul tău sunt ovulele și mama lor, ovarele. La el, sămânța. El crede că face ce vrea, dar se înșeală rău. Și dacă la acele celule ale lui, nu le place de tine, el este confuz și te respinge. Asta zic eu, dacă tu nu știi ce să zici.
Ești dispusă sa mergi mai departe de mângâieri și atingeri, sau doar îți place sa te joci cu focul?
In cazul celei de-a doua variante, nici nu ma mira ca te da la o parte.
Nu se pune problema de a-mi bate joc. Sa aprind focul si sa l las sa arda apoi singur, degeaba.
Si cum vrei tu sa te intalnesti cu un om. sau copilas, dupa parerea mea care nu te place. Trebuie sa fie cu ea bat, cand face sex cu tine. Daca nu e in limba dupa tine si in afara dormitorului si in dormitor, e zero! Nu merge nimic. Pa! Toti am trecut prin asta. Si eu mi-am iubit sotia sa stii. Din pacate numai eu iubeam.
Daca ar exista un avantaj din relatia cu el, tot ar fi ceva. Sa stie macar sa te tavaleasca in pat de sa nu mai stii de tine. dar nu e! Concluzia o tragi singura.
Faza e ca noi barbati nu suntem doar roboti sexuali, tu il iubesti sau il ti ca tampon emotional?
De cand sunteti impreuna? Poate nu are chef mereu de chestii de genul sau nu stii cum sa-i dai acel turn on sau poate are o problema cu testotsteronul cauzata de medicamente sau stress. Are vocea groasa si par pe fata la 21 ani?
Da, are vocea groasă și are barba. Are peste 21 de ani. Suntem impreuna de ceva timp...peste un an
Probabil e un baiat mai serios si nu ii plac lucrurile acestea decat la momentul potrivit.
alexuta124587haign întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: