Hmmm... frumoasa poveste! Da, cum il prinzi te duci la el si fara frica ii spui direct omului ca il iubesti! Ce naiba... vrei sa creada ca e singurul care are aceste sentimente?
Tu et plina de probleme draga mea
sa iubesti2 femei sa nu sti pe care o vrei la tine sunt 2 barbati
ps: nu uita de funda mea~!
Greu e cu dragostea asta.Cand eram mai mica vroiam printi acum nu-mi mai trebuie nimic cand vad ce greu e
Nu uit
Te inteleg perfect si eu am o problema mai grea ca asta nu stau sa o relatez aici dar e mai grava ca a ta te asigur ce sa facem mare prost ala care a zis ca dragostea e simpla
p.s.:daca dragoste nu ar fi omul nu ar mai suferi
Corect.
Presupun ca esti baiat, ce e asa de greu la tine? Esti baiat majoritatea baietilor nu le pasa, isi baga picioarele in tot...Care ar fi marea problema
App ti-am dat funda
Nu stau sa povestesc aici daca vrei sa intram in amanunte dai un privat
eh eu am realizat prea tarziu ca m-am indragostit de cine nu trebuia oricum porvestea e mult mai complicata... dar nici nu imi vine sa o pun pe TPU ca aici lumea te ia peste picior.
ps: sarmana pentru funda :X
Esti fata sau baiat?
Baiat dc e chiar asa greu de vazut? X_x deja ma jignesti
Hey scuze..Nu ai nici o poza ai un nume oarecare, nu o lua ca pe o jignire
Am intrebat doar... Cati ani ai?
16 U?
15 Lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj Vb mai multe pe mes
Creka te dezamagi varsta mea
Nu mai...Imi lasi mesajul acolo vb mai incolo am pun la somn
Sunt membru junior nu il pot lasa si nici sa il las aici nu pot lasa-l tu pe al tau ( nu il pot lasa ca poate ma cunoaste cineva pnm )
Hmm greu eu zic sa tii de iubitul tau, sa nu-l inseli sau ceva! Daca vrei sa ai o relatie cu cel care ti-a fost coleg mai bine ii spui prietenului tau! Si app spune-i baiatului ca il placi fara frica:*!
Pai simplu exista 2 cai ori ii zici tu pe mes sau face to face sau rogi o prietena buna sai zica sau ii dai un biletel la scoala
Se vede ca ai trecut prin cateva intamplari cu colegu' tau...dar trebuie sa faci ce-ti spune inima, nu ce ti se spune pe diferite site-uri. Nu oamenii iti spun ce trebuie sa faci. Parerea mea. Pace (: