Hmmm... frumoasa poveste! Da, cum il prinzi te duci la el si fara frica ii spui direct omului ca il iubesti! Ce naiba... vrei sa creada ca e singurul care are aceste sentimente?
Tu et plina de probleme draga mea
sa iubesti2 femei sa nu sti pe care o vrei la tine sunt 2 barbati
ps: nu uita de funda mea~!
Greu e cu dragostea asta.Cand eram mai mica vroiam printi acum nu-mi mai trebuie nimic cand vad ce greu e
Nu uit
Te inteleg perfect si eu am o problema mai grea ca asta nu stau sa o relatez aici dar e mai grava ca a ta te asigur ce sa facem mare prost ala care a zis ca dragostea e simpla
p.s.:daca dragoste nu ar fi omul nu ar mai suferi
Corect.
Presupun ca esti baiat, ce e asa de greu la tine? Esti baiat majoritatea baietilor nu le pasa, isi baga picioarele in tot...Care ar fi marea problema
App ti-am dat funda
Nu stau sa povestesc aici daca vrei sa intram in amanunte dai un privat
eh eu am realizat prea tarziu ca m-am indragostit de cine nu trebuia oricum porvestea e mult mai complicata... dar nici nu imi vine sa o pun pe TPU ca aici lumea te ia peste picior.
ps: sarmana pentru funda :X
Baiat dc e chiar asa greu de vazut? X_x deja ma jignesti
Hey scuze..Nu ai nici o poza ai un nume oarecare, nu o lua ca pe o jignire
Am intrebat doar... Cati ani ai?
Hmm greu eu zic sa tii de iubitul tau, sa nu-l inseli sau ceva! Daca vrei sa ai o relatie cu cel care ti-a fost coleg mai bine ii spui prietenului tau! Si app spune-i baiatului ca il placi fara frica:*!
Nu mai...Imi lasi mesajul acolo vb mai incolo am pun la somn
Sunt membru junior nu il pot lasa si nici sa il las aici nu pot lasa-l tu pe al tau ( nu il pot lasa ca poate ma cunoaste cineva pnm )
Se vede ca ai trecut prin cateva intamplari cu colegu' tau...dar trebuie sa faci ce-ti spune inima, nu ce ti se spune pe diferite site-uri. Nu oamenii iti spun ce trebuie sa faci. Parerea mea. Pace (:
Pai simplu exista 2 cai ori ii zici tu pe mes sau face to face sau rogi o prietena buna sai zica sau ii dai un biletel la scoala
beausingurlamasamea întreabă: