Inteleg ca ai nevoie de ajutor. Cred ca a profitat de tine... daca tinea la tine nu te batea si nici nu te jignea si daca tinea la tine clar ca ii spunea mamei sale ca te iubeste si nu te lasa nu? Nu ma intelege gresit dar baiatul asta nu prea a fost asa cum ai fi vrut tu sa fie. Mai bine uita tot ce-a fost, incearca sa treci peste si nu suferi degeaba fiindca nu are rost. Take care :* Enjoy!
Celmai sigur lucru a vrut sa te traga ca un baiat cand i place de o fata nu flirteaza cu nici o alta in primul rand in al 2 lea un baiat nusi loveste niciodata iubita daca o iubeste nici macar in glumanu ridica mana la ea cel putin asa fac eu sfat dal; draci de imbecil
Mandy deci vrei sa spui ca el posibil ma iubeste dar nu stie cum sa'si exprime sentimentele? da a mai zis asta si el candf l-am intrebat dc nu se comporta cu mine ca si cu o iubita...si sa stii ca nu am fost prima lui iubita
Sincer cred ca mai curand a vrut sa "experimenteze" cum e sa fi cu cineva (daca ai fost prima lui prietena) sau poate pur si simplu nu a stiut cum sa isi exprime sentimentele fata de tine... si acum ceva de la mine: un coleg de clasa se comporta cu mine exact cum ai enumerat insa nu m-a intrebat niciodata daca vreau sa fim impreuna...
Bananacantareata87 întreabă: