| Cristynik a întrebat:

Hello.deci TPU, Acum 3 saptamani, la un chef m-am indragostit de un baiat, el avea prietena dar mi-a propus sa fim impreuna pana uramatoarea zi cand se va despartii de prietena lui, deci am acceptat. A doua zi s-a despartit de prietena lui, dar fara sa stiu ea era una din prietenele mele, deci a aflat si ea ca suntem impreuna si s-a suparat rau de tot, acum baiatul sa impacat cu ea si continua relatia si cu miine, pentru un moment am fost de acord dar acum nu stiu ce sa fac. Asta se intampla pentru ca prietena mea si iubita lui ia impus urmatoarea conditie" O lasi in pace, te desparti de ea. si atunci o sa vorbesc din nou si eu cu ea" Ea= Eulaughing, bun baiatul a acceptat in 27 februarie este ziua lui dar si a ei, si o sa si-o tina impreuna, deci o sa fiu si eu prezentachatterbox oke, dar intre timp a mai aparut un baiat destul de frumos, si ai place de miine adevarul este ca si mie incepe sa-mi placa de el, dar nu stiu ce sa fac il iubesc pe primul baiat dar imi place si al 2-lea...deci va rog ajutati-ma Dau fundita raspunsului cel mai folositor Va multumesc:*Cad de Urgent se poatehappy

9 răspunsuri:
| DianaaSykes a răspuns:

Choose the second one.winking He's single.

| papusika97 a răspuns:

Daca baiatul e cu prietena ta renunta la el fiindca nu merita nici un baiat sa iti strici prietenia cu o fata desi astfel de prieteni nu tin dar totusi merita sa incerci cu al doilea baiat primul nu te merita incat e cu amandoua trebuia sa aleaga si uh nu trebuia sa accepti spune-i primului sa ramana cu prietena ta si uh treci mai departe si incearca cu ai doilea dai o sansa poate va iesi bine dar nu te combina cu el prea curand cunoastel mai intai

| Gruia_Gabrielle_1995 a răspuns:

Daca primul s-a impacat cu prietena ta, nu merita.Inseamna ca nu era nimic intre voi, si daca tineai cu adevarat la primul, nu te uitai la al 2-lea.Asa ca ia-l pe 2:*

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Mamaaaa sunteti curvistire de mici ma.Respect la voi asa cum respect tiganii.DELOC

| DeeaMarry a răspuns:

Cum ai putut accepta sa fii a cincea roata de la caruta?! Respecta-te pe tine, pentru ca nimeni nu o s-o faca in locul tau! Nu mai accepta asa ceva niciodata!
Sau ce, nu te consideri destul de importanta pentru a avea un baiat doar pentru tine?! Sau nu te consideri destul de buna pentru el?!

| AnneIsHere a răspuns:

Pai al doilea e cel mai bun in orice caz nu te va face sa suferiwinking

| Cristynik explică (pentru DirectDinBerceni92):

Si tu esti un BOU, daca nu ti-e clar nu aveam nevoie de raspunsul tau...deci poti sa taci acolooh go onwave

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Cristynik):

Ai nevoie de adevar fetito ca se vede ca n-ai primit educatie. Daca eu sunt bou tu esti CU*VA...deci poti sa recunosti macar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alegel pe al doilea daca iti place de elwinking Daca nu atunci cauta altul sau ramai singura, dar nu mai merge la primul.Eu zic sai dai totusi o sansa celui de al 2-lea baiat, pentru ca el chiar te iubeste.nu il fa sa sufere cum te-a facut primul pe tine! Success!:*