anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello everybody!

Am o mica problemuta. Sunt cu un tip X de vreo 2 ani, insa nu mai simt aceeasi fluturasi ca la inceput. Mereu zicem ca ne iubim dar. nu cumva este obisnuinta? Relatia e cam monotona, nimic nou. Gesturi dragute rar le face, si are unele obicei urate precum garaitul cand este cu mine. Nici nu stiu. sa ma despart de el? Nu stiu daca sa o fac sau nu. Plus ca am primit de la un tip Y nou venit in oras, caruia ii place de mine, ideea de a fi impreuna cu el. Y este foarte frumusel, si X este destul de dragut, as vrea sa incerc ceva nou dar nu stiu daca este bine. Tin sa mentionez ca pe Y nu l-am intalnit inca dar el m-a vazut in oras intr-o dupa amiaza, dand de adresa mea Yahoo din intamplare. [ Y vrea sa ma vada, ca ma place, m-a invitat undeva intr-o pizzerie. ]

Sa ma despart de X si sa fiu cu Y?
Sa ma despart de X indiferent daca va merge cu Y?

Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Kavinx a răspuns:

Si eu am o poveste asemanatoare cu a ta dar X la mine era cam timid...straight face si Y era foarte dragut si nici eu nu il vazusem la inceput dupa ce ne-am intalnit am simtit ca imi va fi mai bine cu el decat cu X care era cam prea timid pentru mine.Si dupa cateva zile i-am spus lui X ca imi pare rau dar am inceput sa nu mai simt nimic pentru el si ca poate ar fi mai bine pentru amandoi sa fim doar simpli prietenibig grin.Am fost ceva timp cu Y si mi-am dat seama ca ar trebui sa fi singura ceva timp si mi-a prins binehappy eu iti dau acest sfat nu fugi tu dupa baieti lasa.i pe ei sa fuga dupa tine.big grin

5 răspunsuri:
| inghetsatacufistic a răspuns:

Eu zic sa nu te desparti de X.pentru ca in 2 ani ati pus amandoi suflet in relatie si este normal sa nu mai aveti aceiasi fluturasi in stomac ca la inceput, pentru ca acum deja este o relatie serioasa nu mai este o joaca, ca si in primele luni.Si eu trec prin acest stadiu in momentul de fata, si eu m-am gandit ca ar fi mai bine sa ne despartim dar stiu ca nu voi mai gasi pe cineva care sa ma iubeasca asa si nici eu nu o sa mai iubesc pe altcineva la fel.Dar daca tu chiar crezi ca nu mai are rost e alegerea ta.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca u lasi o relatie de 2 ani pentru domnul Y faci o mare greseala.Degeaba e el "super frumusel" ca frumusetea e trecatoare si oricum daca il parasesti pe X o sa suferi mai mult ca sigur...Deci sfatul meu daca X nu mai face nimic nou incepe u prin a face si el va face la fel tongue

| MititiCa a răspuns:

" Nu lasa vrabia din mana, pentru ce`a de pe gard" este un citat destul de cunoascut. Totusi ai putea alege o cale de mijlocthinking cum ar fi, sa ramai cu X si sa iesi in oras cateva zile cu Y, sa vezi ce intentii are, sa vezi cum te simti de el si asa mai departe. Daca u crezi ca va merita mai mult decat actualul tau iubit, atunci poti sa-l lasi pe X. SAu, daca crezi ca ai mai putea salva relatia, pentru ca, totusi dupa 2 ani trebuie sa fie ceva intre voi. Spune-i ce te deranjeaza la el, sa mai schimbati si asa mai departe, si vezi cum decurg lucrurile. Nu te arunca cu cap`un fata, pentru ca apoi s`ar putea sa iti para rau.Nu`l lasa pe X pana nu esti sigura ca ai putea avea o relatie cu Y, ca s`ar putea sa ramai pe dinafarahappytongue.
Bafta:*:*

| elasexygagica a răspuns:

Fetelor nu va mai inhamati la relatii lungi, sunteti tinere, bagativa in relatii de maxim 3-4 luni si nu mai mult, profitati de copilarie k pe urma tot relatii lungi veti avea, mai ales in liceu profitati din plinwinking

| buzeduulci a răspuns (pentru Kavinx):

Dar nu fug. insa nu stiu.sa raman cu X sau nu?
daca ma despart, nu o fac neaparat pentru Y.
oricum, nu m-am decis inca happy
ma mai gandesc. mai rumeg ceva vreme si apoi dau verdictul rolling on the floor))