Daca tot te iubeste atat de mult, atunci ar trebui sa te iubeasca pentru cine esti tu de fapt, nu pentru cum arati sau ce-i poti oferi. Daca este genul ala care prefera sexul inlocul iubirii sincere, atunci ar trebui sa-ti faci griji. Insa dupa ce ai scris tu acolo, il iubesti sincer. Deci nu prea mi se pare normal. tu stai langa el pentru ca-l iubesti si el sta langa tine pentru **** ta? Daca intr-adevar te-ar iubi, te-ar accepta asa cum esti. Cu sau fara sani mari si te-ari iubi in continuare.
Ms. Aia din poza sunt eu. E o poza celebra pe pinterest si Instagram. Nu stiu cum am ajuns pe pin, dar na.
Hey, pentru mine e puțin ciudat ca un băiat sa refuze / să facă sex rar, in 1 an de zile de 3 ori , încearcă să vorbești cu el mai deschis poate are ceva problema și nu vrea să îți spună sau nu știe cum, tu îl cunoști cel mai bine, in tot timpul asta nu ai observat nimic ciudat la el o schimbare, probabil sa mai fie și cu altcineva ....asta e singurul lucru să vorbești cu el.
Daca te iubeste cu adevarat, cu timpul va fi atras si de sanii tai, pentru ca ei vor mai creste.
Ce sfaturi ai dori?
Du-te vorbeste cu omul si zii adevarul.
E posibil sa stea cu tine din obisnuinta sau poate ca s-a plictisit de relatia asta.
Daca cineva te lasa doar pentru un lucru minor ca dimensiunea sanilor, nu iti merita nici timpul, nici dragostea.
Daca un barbat te iubeste doar pentru corpul tau, atunci nu te iubeste deloc!
Faptul ca el nu are apetit sexual, inseamna ca are o problema personala el, nu tu!
Și ce te face să crezi că băieții nu ar face sex cu o fată doar pentru că ea are sânii mici?
Eu cred că sunt alte motive aici, nu sânii tăi.
Dacă vrei să știi, o fată cu sânii cât pepenii nu este deloc atrăgătoare, ci mai degrabă o fată cu sâni finuți atrage mai mult, și plus de asta, dacă ai un fund frumos, sânii nu mai contează deoarece un fund mișto compensează lipsa sânilor...
Cred că el umblă și prin alte *locuri* din moment ce pe plan sexual stați așa de trist, având în vedere că sunteți împreună...
Eu zic să lași complexul acesta la o parte, că nu e așa important pentru un băiat acest aspect
Și eu sunt complexat că am *jucăria* de 19 cm, că aș fi vrut să o am și eu ca alții de 23 dar n-a fost să fie...Ce să facem, să ne sinucidem? Fiecare cum ne-a lăsat mama natură