Buna.prietena mea.cand ma saruta imi pune mana dupa cap, la ceafa si incepe sa ma mangaie si eu ma simt super bine.fiecare baiat are modul lui de a se excita mai mult sau mai putin. unii se pierd si daca se tin de mana.sau o fosta fac o exceptie ca eram primul ei prieten, si primul care o saruta.eu ii puneam mana pe fund.si acelasi lucru facea si ea
Mana nu se "tine" in timpul sarutului, ci exploreaza, mangaie, stimuleaza zonele sensibile, pentru a face senzatia cat mai placuta si mai intensa!
La fiecare, locurile care sunt cele mai sensibile la atingerea ta (lui) "provocatoare" difera, asa ca pune-te de te joaca de-a explorarea erogena, pentru a descoperi tainele geografiei erogene a celuilalt!
SuccessE!
Buna intrebare!
fostul meu ma tinea de mana sau de talie, punea mana pe fund(incerca si mai mult dar totul are o limita...
ma rog fiecare are stilul lui!
Pai e si just ca barbatii ne provoaca dar nu tebuie sa cedez provocarii, e si normal cind organizmul cere dar principiile sunt mari, totul vine de la sine cu o persoana draga, iubita nu merge chiar asa simplu ca daca te saruta sau iti spune cava dulce e tot nu, trebuie sa dovedeasca prin dovezi stima respect si mai apoi vedem.
Sall prietena mea cand ma saruta ii place sa imi umble prin par il am mai mare si isi infinge ambele maini in el e foarte excitant
Eu numai cand il vad pe iubitul meu ma topesc dapai sa mai si ma mangaie cred ca as lesina
UnTipObisnuit întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: