| amoremioX a întrebat:

Hello. In primul rand o sa va rog sa incercati sa nu ma criticati,deoarece ma simt si eu destul de aiurea.
De ceva timp m-am despartit de baiatul pe care-l iubeam enorm si pentru care as fi facut orice. Si asta s-a intamplat datorita celui mai bun prieten al lui care l-a mintit ca m-ama culcat cu el,dar era o minciunacrying.Si el logic nici nu a vrut sa mai auda de mine, acum el are o alta relatie cu o tipa, nu ca vreau sa fiu rea stiu sa recunosc cand cineva e mai frumoasa decat mine dar e urta data-n draci..in fine, si dupa vreo luna m-am intalnit cu cel mai bun prieten al lui si de ciuda de ranita ce eram eu m-am culcat cu el, si inca o facem de vreo luna si cv..Ideea e ca el s-a indrogostit de mine si eu nu stiu ce sa fac as vrea sa i-o platesc cu acceiasi moneda pentru ca mie imi plange sufletul incontinuu dupa el. Va rog dat-mi un sfat, ce ati face in locul meu si fara sa ma judecati va rog.....Ma simt piuerduta, pustiita m-am schimbat enorm si nu ma recunosc. Oare ce sa >fac?

Răspuns Câştigător
| myryam02 a răspuns:

Ceau am citit cu mare atentie povestea ta... dupa parerea mea nu cred ca acel baiat cu care ai avut o relatie te-a iubit sau daca te-a iubit nu a fost o relatie care sa se bazeze pe incredere spun asta deoarece el nu te-a crezut pe tine ci l-a crezut pe el asta este dovada de neincredere. Nu iti zic asta ca sa te faca sa suferi dar dupa parerea mea asta e realitatea nu cred ca este bine sa continui sa te evzi cu prietenul lui. incearca sa fi indiferenta ca sa vada ca tu nu esti o fata "prostuta" care sa sufere mult timp dupa el... arata-i ca esti puternica si ca poti trece peste asta daca el chiar te-ar fi iubit s-ar fi intors la tine. Daca dupa o distanta destul de scurta in care te-ai despartit de el, el a inceput o noua relatie nu cred ca sentimentele lui pentru tine au fost puternice. daca el chiar simtea ceva pentru tine nu ar fi facut asta! sper ca te-am ajutat bafta in continuare! :* funda?

| Adry05 a răspuns (pentru myryam02):

Nu neaparat. Depinde si de cat timp aveau relatia. Poate n-a avut timp sa se fixeze increderea intre ei.

| myryam02 a răspuns (pentru Adry05):

Da si asta este eu am zis in cazul in care reatia lor a fost de lunga duratawinkingasta a fost parerea mea happy

| Adry05 a răspuns (pentru myryam02):

Si e corecta, dar am simtit nevoia sa precizez asta. In plus, la faza cu intratul prea repede intr-o relatie, poate ca din contra, a incercat s-o uite cunoscand pe altcineva. Mai sunt si astfel de cazuri. Asta. depinde si de el.

| myryam02 a răspuns (pentru Adry05):

Da ai dreptate dar nu mi-am putut da cu parerea despre el pentru ca nu il cunosc happy

7 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Nu te-a iubit ala daca te iubea, avea incredere in tine, de fapt eu sunt sigura ca, chiar el l-a pus pe prietenul ala sa zica asa ca sa scape de tine.Si daca baiatul ala E INdragostit de tine atunci incearca si tu sa vezi in el un posibil iubit. poate te indragostesti.Te pup, si ai grija!

| December a răspuns:

Din moment de te-ai culcat cu prietenu lui de mai multe ori inseamna ca - virgula - caracterul tau lasa de dorit. Prietenul fostului tau iubit i-a facut lui o favoare indirectwinking. Tu oricum nu-l merita-i pe primulwinking

| Labyrinth a răspuns:

În locul tău m-aş spânzura.