Ceau am citit cu mare atentie povestea ta... dupa parerea mea nu cred ca acel baiat cu care ai avut o relatie te-a iubit sau daca te-a iubit nu a fost o relatie care sa se bazeze pe incredere spun asta deoarece el nu te-a crezut pe tine ci l-a crezut pe el asta este dovada de neincredere. Nu iti zic asta ca sa te faca sa suferi dar dupa parerea mea asta e realitatea nu cred ca este bine sa continui sa te evzi cu prietenul lui. incearca sa fi indiferenta ca sa vada ca tu nu esti o fata "prostuta" care sa sufere mult timp dupa el... arata-i ca esti puternica si ca poti trece peste asta daca el chiar te-ar fi iubit s-ar fi intors la tine. Daca dupa o distanta destul de scurta in care te-ai despartit de el, el a inceput o noua relatie nu cred ca sentimentele lui pentru tine au fost puternice. daca el chiar simtea ceva pentru tine nu ar fi facut asta! sper ca te-am ajutat bafta in continuare! :* funda?
Din moment de te-ai culcat cu prietenu lui de mai multe ori inseamna ca - virgula - caracterul tau lasa de dorit. Prietenul fostului tau iubit i-a facut lui o favoare indirect. Tu oricum nu-l merita-i pe primul
Nu te-a iubit ala daca te iubea, avea incredere in tine, de fapt eu sunt sigura ca, chiar el l-a pus pe prietenul ala sa zica asa ca sa scape de tine.Si daca baiatul ala E INdragostit de tine atunci incearca si tu sa vezi in el un posibil iubit. poate te indragostesti.Te pup, si ai grija!
Mutubal întreabă: