| Semnattfetitsataa a întrebat:

Hello! Ma cheama Deea si am 16 ani, in ultimul timp am o problema caracteristica acestei perioade, adolescenta.M-a iertati daca va retin mult timp doar citind intrebarea si povestea mea, doar ca imi place sa ma exprim si sa ma fac inteleasa si sa va prezint fiecare detaliu amanuntit.Este vorba de colegul meu de clasa, un foarte bun prieten,il consider ca si fratele meu.Se comporta foarte frumos cu mine, imi zambeste, evita sa ma critice, sau sa ma jigneasca,ma face sa rad, e foarte glumet, ma ajuta, ma viziteaza cand poate, ma imbratiseaza,ideea este ca el este un tip bine crescut si de treaba si se comporta bine cu persoanele in general, pe unele colege de ale mele le mai jigneste, mai rade de ele, si face glume pe seama lor, dar in general se poarta frumos si cu ele, cu mine evita mereu sa faca glume proaste.Intr-o zi prietena mea a dedus ca eu m-as potrivi cu el, observand si ea caracterul lui fata de mine, si am incercat s-a ma dau bine pe langa el adica sa ii zambesc ( mult mai des ca inainte ) si asta zic eu ca mi-a reusit. Insa si el a zis ca ne potrivim doar ca nu mi-a zis el in persoana lui, a facut niste id-uri si s-a dat drept alte persane.De cateva zile ne-am certat era foarte suparat din modivul asta, nu l-am mai vazut nici pe afara nici pe mess! Chiar nu stiu ce este cu el! Intrebarile mele sunt urmatoarele :1.Ce credeti ca s-a intamplat cu el si cum as putea sa iau legatura cu el? 2.Credeti ca simte ceva pentru mine, sau asa este felul lui de a fi? 3.Cum as putea sa am o relatie cu el? Va multumesc mult! As vrea raspunsuri cat mai repede pentru ca sunt foarte nelinistita! Bye!

Răspuns Câştigător
| OchiiDinUmbra a răspuns:

Ooolaughing da asta ii so sweet.laughing
serios acuma...baiatul a fost cam timid si a crezut ca e o ideea buna.e semn clar ca te place.greseala ta a fost ca iai spus ca ti-ai dat seama.trebuia sa te prefaci ca nu stiilaughing...
eu zic sa iei legatura cu el, sa NU aduci in discutie ce a facut el si sa te comporti cu el de parca ti-a placut ce a facut el.astfel o sai dai incredere si destul de curand te va intreba.iar daca nu te va intreba atunci eu zic sa-i spui o data :" hai mai...de ce ma tii atata in suspans? nu ma intrebi odata?".ii spui asta zambind, ca si cum ar fi o gluma.si de aici cred ca te descurci.
baiatul e probabil timid pentru ca s-ar putea sa fie prima data cand tine cu adevarat la o fata.si odata ce o sa fiti impreuna o sa prinda curaj.credema pentru ca si eu am fost ca acel baiathappy. bafta

4 răspunsuri:
| JustMe6378962 a răspuns:

Sorry dar pot sa iti raspund doar la intrebarea 1:
-pai poti sa il vezi la scoala, ca tot incepe luni, nu cred ca disperi pentru o zi, nu? Oricum bafta:*!

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Buna.nu am inteles exact ce sa intamplat.deci el si-a facut niste id-uri si s-a dat drept alte persoane?

| Semnattfetitsataa explică (pentru OchiiDinUmbra):

A facut alte id-uri dandu-se drept alte persoane, si batea apropouri la o relatie cu el!

| OchiiDinUmbra a răspuns (pentru Semnattfetitsataa):

Ooolaughing da asta ii so sweet.laughing
serios acuma...baiatul a fost cam timid si a crezut ca e o ideea buna.e semn clar ca te place.greseala ta a fost ca iai spus ca ti-ai dat seama.trebuia sa te prefaci ca nu stiilaughing...
eu zic sa iei legatura cu el, sa NU aduci in discutie ce a facut el si sa te comporti cu el de parca ti-a placut ce a facut el.astfel o sai dai incredere si destul de curand te va intreba.iar daca nu te va intreba atunci eu zic sa-i spui o data :" hai mai...de ce ma tii atata in suspans? nu ma intrebi odata?".ii spui asta zambind, ca si cum ar fi o gluma.si de aici cred ca te descurci.
baiatul e probabil timid pentru ca s-ar putea sa fie prima data cand tine cu adevarat la o fata.si odata ce o sa fiti impreuna o sa prinda curaj.credema pentru ca si eu am fost ca acel baiathappy. bafta

| extreme0708 a răspuns:

1. Sunt sigur ca este bine doar ca ii este rusine de ce a facut si nu mai doreste sa dea ochii cu tine, dar ii va trece.
2. Sigur simte ceva pentru tine daca spui ca esti mai speciala pentru elhappy
3. Daca doresti o relatie imatura si copilaroasa continua cu el, eu din chestia cu idurile pot sa spun doar ca este imaturhappy