| ciakloverx a întrebat:

Hello! prietenul meu ma ingrijoreaza. suntem impreuna de aproape doua luni si ne vedem cam o data pe saptamanana. au fost perioade in care ne-am vazut mai des sau mai rar. ideea este ca el e plecat de o saptamana din oras si de atunci abia daca ama mai vorbit. in primele doua trei zile dupa ce a plecat m-a sunat si de atunci... un sms de noapte buna, si ala trimis de mine prima, si n-am mai vorbit de pe 19. m-am saturat sa iau eu mereu initiativa in tot asa ca nu l-am sunat nici eu. si nu pare ca mai e vreun pic interesat de mine. inainte sa fim impreuna, ma suna mereu, nu scapam de el. si acum. nu stiu ce sa fac, pentru ca nu sunt de acord cu relatiile de tipul eu lupt si tu nu, singur in doi bla bla. funda

14 răspunsuri:
| Ajutatorool a răspuns:

Ai 14 ani jumate.

| justsummer a răspuns:

Inainte sa fie cu tine te suna mereu pentru ca vroia sa-ti atraga atentia acum insa stie ca esti a lui si iti lasa un pic de spatiu. Poate uneori nu te suna pentru ca nu vrea sa te deranjeze si sa te simti sufocata si daca alegi si tu sa nu mai spui nimic asta e drumul spre o despartire sigura cel mai bine ar fi sa-i spui ceea ce te deranjeaza.

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

O sa te sune garatat te iubeste"

| grab a răspuns (pentru justsummer):

Neah...

Omul nu o mai suna pentru ca acolo unde este el acum, EA nu mai este singurul lucru care merita atentia lui. Acum are alt cenru al atentiei, fie ca e alta fata mai frumosa/sexoasa fie o ocupatie sau un anturaj de maxim impact!

Daca vezi ca nu ii mai pasa de tine, il suni si ii zici ca tu ai facut ce a depins de tine dar nu se poate cu forta! Fiecare pe drumul lui, nu mai stati sa plangeti aiurea pe forumuri o iubire distrusa care, parerea mea, nici nu prea era formata.

Da-i liber si devino deschisa la optiuni cu alti baieti, nu lasa timpul sa fie folosit doar la plans! happy

| justsummer a răspuns (pentru grab):

Fiecare are dreptul la prezumtia de nevinovatie, la fel si iubitul ei daca nu ii mai da atata atentie acum nu trebuie sa fie musai cu alta fata poate vrea doar o perioada ceva mai singur.

| grab a răspuns (pentru justsummer):

Asemenea perioade nu sunt de dorit in cazul lor. Ce zici tu acolo e treaba de sfasitul primei tinereti. My 2 cents! happy

| Hαppiηеss a răspuns:

In cazul relatiilor la distanta unde nu sunt sentimente puternice proverbul " ochii care nu se vad se uita" e complet adevarat! E si normal ca dupa 2 luni nu ar putea avea un mare interes pentru tine nici nu a avut timp sa te cunoasca suficient automat nici tu pe el, mai ales ca a plecat s-a detasat probabil are noi prieteni un nou anturaj gandurile lui nu mai sunt indreptate catre tine, stiu ca e greu ca nu te simti tocmai ok dar trebuie sa treci peste o sa iti gasesti pe cineva care sa fie langa tine! Bafta.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Probabil si-a pierdut interesul.Nu spun ca ar putea exista o fata careia ii ofera acum atentia ce ti-o oferea tie,insa poate s-a plictisit. Dintr-un motiv sau altul. Nu iti mai atrage atentia ca la inceput pentru ca l-a inceput trebuia sa faca orice ii sta in putina ca sa poti fi cu el,acum ca te are, situatia se schimba. Vorbeste cu el! Cum spuneai si tu, este in zadar sa lupti doar tu, iar acolo unde nu ti se da motive sa ramai, ai face bine sa pleci!happy Succes.

| Cristiann25 a răspuns (pentru grab):

Asta-i raspunsul corect!

| grab a răspuns (pentru Cristiann25):

Gee, thx! happy

| Șurubelniță a răspuns:

Tu prin faptul ca nu il suni, practic il indepartezi de tine. La inceput te suna mereu, deoarece te placea si vroia sa-ti atraga atentia. Stii...intr-o relatie totul trebuie sa fie reciproc, daca el nu te suna, ce te impiedica pe tine sa-l suni? Pana la urma unde e scris ca doar el trebuie sa te sune, si tu ai telefon, si tu poti face asta. Gandeste-te in felul urmator : el face un lucru, un lucru de care ai fost incantata ca te suna, ca primeai atentie din partea lui, dar tu nu il suni, deci nu ii oferi atentie, cum crezi ca se simte in ipostaza asta? Bine in niciun caz.
Doar pentru ca esti fata, asta nu inseamna ca doar el trebuie sa te sune.
Tu lupti?laughing Pai cu ce mai exact lupti daca stai si nu faci nimic? Fara suparare, dar prin faptul ca nu-l suni si astepti sa fii sunata, nu rezolvi nimic, doar il indepartezi de tine. Gandeste-te ca alta fata poate ii ofera ceea ce tu nu ii oferi in clipa de fata : atentia.
Nu zic sa-l suni din ora in ora sa vezi ce mai face, ca astfel ai parea disperata, dar e ok sa-l suni si tu, daca ii vei acorda atentie, atunci fii sigura ca si el iti va oferi. DAca nu o faci, ei bine, relatia voastra n-are cum sa mai mearga si crede-ma, n-o sa gasesti un tip vreodata care sa te suna intr-una si sa fie interesat de tine daca tu nu-i acorzi atentie.
Faptul ca i-ai trimis un sms de noapte buna...nu inseamna aproape nimic, e un inceput, dar se poate si mai bine de atat. Asa ca, nu mai pierde timpul, pune mana pe telefon si suna-l happy.

| Patrăţel a răspuns (pentru Șurubelniță):

Cata dreptate ai!big grin

| Șurubelniță a răspuns (pentru Patrăţel):

Ma bucur ca esti de aceeasi parere.

| ciakloverx explică (pentru Șurubelniță):

Mno da' nu am zis ca nu il sun. il sun. dar am lasat-o usor zilele astea pentru ca se da mereu ocupat.