| Gabygabyb3 a întrebat:

Hello, revin cu o întrebare

Eu ultimul ciclu l am avut pe data de 1 Noiembrie, acum luna aceasta cred ca trebuia sa îmi vine cam pe 27? Cam așa nu mi-a venit nici pana acum
Eu luni pe 28 nu pot spune ca fost un contact sexual adică prietenul meu și a băgat-o de 2-3 ori maxim și n am mai continuat ca ma durea, adc nu pot spune ca a fost un act in sine, nu și a dat drumul nu nimic absolut nimic, credeți ca pentru ca îmi întârziase ciclul și după am făcut asta s-a dereglat? Exista șanse de sarcina ceva?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Gabygabyb3 explică (pentru Violleta2022):

Dacă pun niște întrebări le pun ca persoanele care știu și se pricep sa mi dea un răspuns, desigur dacă vor și pot, nu le pun ca sa îmi spui ca ma joc cu focul sau ca de luni de zile întreb nu știu ce, fiecare pe TPU este liber sa pună întrebări și inițial sa primească răspunsuri la întrebarea pusă, nu comentarii degeaba, cred ca de asta e și pus site ul sa se ajute pers intre ele cu sfaturi.

Răspuns utilizator avertizat
| Gabygabyb3 explică (pentru Violleta2022):

Dacă te deranjează și te afectează atât de mult de întreb eu poți pur și simplu sa ignori și sa nu mai comentezi aiurea, pentru ca nu este prima oara când pun și vi aici sa ma,, cerți" ce fac in viața mea este strict problema mea ca ma protejez sau nu, dacă pun o întrebare repet Răspunde cine are placere și ma sa ajute in rest cine nu vrea la revedere.

greece12
| greece12 a răspuns:

Sanse de sarcina nu exista,astepti ciclul menstrual,deci exista un ovul nefecundat care e deteriorat,incapabil sa poarte sau sa tina o sarcina si care va fi eliminat in urmatoarele zile.
Pentru ca afara e frig,pentru ca te ingrijorezi dintr-o multime de amanunte,toata starea ta de agitatie,plus o mica raceala(la picioare,pe care chiar n-ai sesizat-o), sunt suficiente sa-ti intarzie ciclul menstrual.
Te calmezi si astepti.
Dar, pentru binele tau, protejeaza-te intotdeauna, nu mai risca!

| Corcodusoi a răspuns:

Reseteaza calendarul de ciclu