Dacă ţi se pare normal să spui că urăşti rock-ul, că-ţi plac manelele şi băieţii şmecheraşi, şi toate astea la categoria dragoste şi sex şi, colac peste pupăză, toate astea într-o întrebare care nu conţine semnul întrebării şi la o categorie total eronată, ei bine, dragă Roxană Normală, poţi deja să şi pleci.
Cauţi dreptatea? Caută uşa şi ieşi!
Ţi-am scris astea pentru că aşa mi-a venit.
Ha det bra!
Hai noroc! Sunt roker sunt alintat mortu am parul negru tuns a la jackass si nu imi plac manelistele, cu parinti ma impac bine ca sunt decedati de zece ani, eu am 23 la apus si rasarit, sunt din constanta, ma consider destul de anormal, normal
Salut, imi placi... manelele nu le prea ador dar nici strikatzii din EMO... mess: p_pekea@yahoo.it
Din primele randuri mi-am dat seama ca esti manelista... se observa dupa cat de bine te pricepi sa scrii in limba romana. Apoi ai mentionat ca esti manelista
Nu avem nimic cu manelesti dar invata sa te exprimi corect pentru ca toata lumea de aici sa inteleaga.
Tia venit sa postezi la sex
cand e ceva de "sex" postezi la stiint asi filosofiee
Vezi sa nu te superi pe mine daca scot o trasnaie ca sa i firea mea
Şi, ce ne interesează pe noi de faptul că ai tu ochii căprui şi îţi plac "băieţii mai şmecheraşi, nu tocilari"?
TPU este un site cu întrebări şi răspunsuri, şi, eventual, conversaţii, în niciun caz un hi5 sau facebook sau ce dracu mai frecventaţi acum voi ăştia. Get a life.
Hai pa :*