Sincer cred ca ar trebui sa-ți pui niște semne de întrebare adică dacă este o relație de 3 săptămâni și observi ca ea nu îți acorda acea "validare" pe care tu ți-o dorești, pune capăt relației și caută-ți pe cineva de nivelul tău, nu este cu răutate ce îți spun sa ști, dar ar trebui sa-ți cauți o prietena care sa te aprecieze în toate modurile și sa te placă cu adevărat, chiar dacă tu crezi ca nu se vede diferența dintre voi și ca sunteți "perfecti" unul pentru celalalt sau nu știu (gândesc aici din perspectiva ta), se c-am vede ca nu-i așa... ea la 35 de ani e puțin mai trecuta prin viață decât tine, a avut poate și ea experientele ei în viata cu diverși tipi, ea prin comportamentul ei pare ca te vede ca pe un "adolescent" ca să nu spun "copil" și nu ca pe un bărbat de seama ei cu care este într-o relație, de asta ar trebui sa cauți pe cineva de seama ta, de nivelul tău, care sa îți dea acea afecțiune sau validare cum vrei sa ii spui tu, un strop acolo de gelozie încât sa te atragă și sa o iubești din ce în ce mai mult.
Sper ca te-am ajutat oarecum prin ce ți-am zis, bafta!
Fiindca ea este o femeie "batrana" cu alte interse materiale, nu romantice si nici de dragoste.
Nefericitule, esti chiar tu cel care nu iti permiti sa fii fericit. La 35 de ani ea a invatat sa nu fie geloasa pentru un simplu "stat de vorba", a invatat sa nu isi ingradeasca fericirea cu probleme care de fapt nu exista si a invatat sa nu sara de bucurie pana in al noualea cer pentru ca are o relatie de 3 saptamani pe care inca nu stie cum s-o catalogheze... Dar lasa lucrurile sa decurga fara sa puna bete in roate, ca si tine. Asa vei fi mereu nefericit...
Daca nu vezi de la început relația ca fiind in vederea căsătoriei, nu ii mai incurca viata degeaba.
Faza e ca in realitate e altcumva, ma săruta mai mult, dragaleste mai mult, dar prin mesaje nu simt aceelasi lucru?♂️
Pe asta "coapta" incerci s-o faci geloasa? "daca ii zic ca azi am stat cu o fata de povesti la munca imi zice "oke""
Bine iti face! Te foloseste pentru membru. In rest femeia isi vede de viata.
Credeai c-ai dat peste o naiva care plange in batista cand vii tu cu idiotenii?
Cu prietena cu care ai 2 copii ce-ai facut?
https://www.tpu.ro/......-la-munca/
În ceea ce spui îmi trag concluzia ca situația stă c-am asa, îți dă ba una rece ba una calda, e nasol ca în mesaje nu este asa, adică dacă e asa doar când sunteți f2f înseamnă că te vede diferit, adică ea vede conexiunea dintre voi fiind una de tensiune sau conexiune sexuala și atât, nimic mai mult, asta explica faptul ca prin mesaje e rece, ca nu îți oferă acea "validare" pe care tu ți-o dorești de la ea. Te sfătuiesc sa faci ceea ce simți tu, fiindcă eu. nu prea ma pot pune în locul tău sa simt ceea ce simți tu pentru ea)) Dacă te vezi cu ea pe termen lung și îți place acest "tratament" pe care ți-l acorda e strict alegerea ta. Comunica ceea ce te deranjează cu ea dacă n-ai făcut-o deja, și dacă tot asa continua. zic sa te reprofilezi și tu)) Bafta și sper ca te-am ajutat!
Daca e cu tine, probabil ca te place, nu?
Cat despre felul ei de a fi, exista posibilitatea sa nu fie geloasa si sa nu o intereseze, sau pur si simplu sa nu iti arate sau sa nu reactioneze cum crezi tu ca ar trebui sa reactioneze o femeie geloasa.
Ignor-o si tu cateva zile si daca vezi ca nu da niciun semn, intreab-o care e problema ei.
Si in functie de raspuns, mai ramai sau nu cu ea.
E probabil si diferenta de varsta. Tu esti mai tanar si inca mai ai "focul" ala romantic aprins acolo. Insa ea, e femeie la 35 de ani care a trecut prin asa ceva de mult timp. Si poate ea nu are aceeasi pasiune ca si tine. Nu spun ca nu te iubeste, ci spun ca felul ei de a arata asta, nu coincide cu ceea ce iti doresti tu.
RRSecularHumanist întreabă: