| ancutaaacristina19 a întrebat:

HELLO TPU. Am o intrebare. cum iti dai seama daca un baiat te place? Adica de o saptamana se plimba cu masina pe strada mea si inainte nici nu stiam unul de existenta celuilalt. Si cand trece si ma vede se uita lung la mine, iar marti eu veneam de la scoala si el a iesit de la alimentara iar de la usa pana ce a urcat in masina nu si-a luat ochii de la mine si mi-a zambit putin. Adica si-a pus si prietenul lui sa ma intrebe ce fac, dar nu sunt sigura, prietenusu m-a luat cu " cmf scumpo? " deciii.nu stiu ce sa cred. azi nu l-am vazut. Va rog sa ma ajutati, m-am indragostit prosteste.

FUNDA celui mai bun raspuns :*

6 răspunsuri:
| Anca1618 a răspuns:

Pai cam te-ai indragostit prosteste.cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, sa vezi ce vrea defapt..macar te saluta? sau doar se uita lung ca prostu?

| SunnyDay88 a răspuns:

Mo, tu ti-ai mai facut un cont ca sa pui aceeasi intrebare la care ti-au raspuns deja niste oameni? tare nesigura esti. du-te si sari in gatul lui si-l saruta si vezi daca ii place sau te respinge.

| ancutaaacristina19 explică (pentru SunnyDay88):

Scumpo, la celalalt cont imi stia parola cineva, si am zis sa-l sters si sa-mi fac altul. E bine asa? straight face

Răspuns utilizator avertizat
| ancutaaacristina19 explică (pentru Anca1618):

Nu am vorbit cu el, nici nu pot asa direct sa-i zic :" buna, stii ce? imi place de tine ". Adica mi se pare ciudat... e uita doar laughing

| SunnyDay88 a răspuns (pentru ancutaaacristina19):

Nu ma lua pe mine cu "scumpa", mi se pare o formula jalnica pe care o poti adresa unui necunoscut pe net!