| butterfly:X a întrebat:

Hello TPU! Am si eu mare probblemaaa! Sunt indragostita de fostul meu prof de meditatie.pe el stiam din liceu s.a.m.d.ideea este ca eu am 23 el 41.este casatorit, are familie.ma mustra tare constiinta ca el este luat! traiam cu impresia ca daca ar fi sa-l caut el o sa ma respinga si tot asa.mi-am facut curaj, l-am sunat si i-am marturisit ce simt pentru el.a raspuns pozitiv pentru mine la modul ca apoi am tot continuat sa vb la telef si ne-am si vazut.sunt o fire mai timida.insa,ceea ce-mi doresc e sa-mi fac capriciul! este singurul de care imi place, care imi da emotii si mai presus de orice este un barbat care mi-a aratat ca nu vrea sa si bata joc de mine.in schimb problema mea este ca vreau ca atunci cand ma vad cu el sa nu mai fiu rusinata...sa il fac sa aiba ceva mai intens pentru mine.mentionez ca isi iubeste familia, ca are o sotie minunata si ma doare sufletul ca am pus ochii pe el.nu vreau sa-i stric casnicia sau mai stiu eu ce. vreau sa nu mai fiu inhibata cand ma vad cu el, sa fiu dezinvolta ca si cum as vorbi cu oricare alt barbat.eu stiu ca nu este bine ce fac. faptul ca imi doresc sa ma vad cu el.imi rapunde la toate provocarile...imi spune ca isi doreste sa ma vada, ca ma placea de la meditatie etc.si da, vreau sa ma simt femeie si momentan doar langa el.eu sunt o tipa cuminte,mentionez ca el a fost primul barbat,desi am avut doar un act si nici macar ala finalizat. spuneti-mi cum ar trebui sa procedez sa nu-mi mai fie rusine, sa-l innebunesc.P.S nu vreau explicatii ca nu fac bine ce fac(asta stiu si eu pentru mine)si cum am spus mai sus, nu, nu vreau sa-i stric casnicia ci doar o relatie secreta si cam atat

13 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

El e o javra batrina, bucuros ca poate sa aiba o aventura cu o prospatura. Crezi ca nu-si bate joc de tine? E doar versat si stie cum sa se prefaca. Nu inteleg capriciul tau. Sincer. De ce vrei sa-l innebunesti daca nu vrei sa-i strici familia? Hai sa-ti spun altfel. Speri sa se insoare cu tine. Stii cum va fi peste 20-0 de ani? Tu in floarea virstei, iar el un bosorog care va trebui sa fie ingrijit. Vi fi infirmiera lui. Mai rau, satul de viata si aventuri, morocanos, iti va reprosa mereu ca te-a adunat de pe drumuri dupa ce i-ai stricat casnicia.
Mai gindeste-te! Accepta un barbat de virstat ta, cu care sa construiti o familie impreuna.

| corbulalbrosu a răspuns:

O aventura se admite sau chiar sa-i devii amanta insa cu conditia sa-ti impui sa fii multumita doar cu atat si nimic mai mult. Vorba multa saracia omului. Succes.

| butterfly:X explică (pentru Peridava):

Nu este asa.il cunosc de foarte mult timp, nu este genul de om aventurier, afemeiat.si nu, nici nu vreau sa ramana cu mine.si da, mai stiu ca si gresesc...dar e un moft

| Peridava a răspuns (pentru butterfly:X):

Serios?! Daca "nu este aventurier, afemeiat". de ce s-a mai incurcat cu tine?

| RAY a răspuns:

Dragostea cere mereu sacrifici parerea mea

| Voidwithin a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-ti scoti iluziile astea din cap.
Totusi, inteleg faptul ca noi ca si fiinte umane vom recurge la orice metode pentru a ne atinge scopurile (istoria e plina de astfel de lucruri), asa ca mult noroc!

| Lawliet14 a răspuns:

Bai, fetito, baga-ti bine mintile in cap si intretine relatiile alea daca tot vrei cu cineva de varsta ta sau macar necasatorit! Sunteti doi jegosi daca nu va schimbati. O sa va bata Dumnezeu!

| Lawliet14 a răspuns (pentru butterfly:X):

Si ce conteaza cum e? Esti o persoana de nimic daca nu-i dai pace. Oricat v-ati iubi, asta-i o iubire pe care trebuie sa o uitati. El a facut un legamant pe care nu-l respecta, isi umileste saraca nevasta si mai are in plus si copii, chiar nu te gandesti?

| e1xtz a răspuns:

29 Noiembrie 2014
butterfly:X intreaba:
Bună all! Am și eu o problema, dacă pot sa o numesc așa. De când am început anul universitar, am un prof care are un comportament neadecvat. când avem ora cu el pe noi, fetele ne pipăie, pune mana tot timpul pe noi iar pot să zic că pe mine mă stresant..tot timpul găsește ceva sa se bage cu mine în seamă. M a ajutat chiar și cu un test.m a chemat la el în birou și mi a dictat ce sa scriu, tot timpul mă pipăie ba pe picioare, îmi pune mana pe sâni.iar acum ceva timp sa autoinvitat la mine acasă.și da, a venit profu la mine, mi a explicat Cum sa fac anumite cerințe ce ne dădea el etc, în tot acest timp îmi punea mana pe sâni, pe picioare și I am zis ca nu e ok ca încalcă etica.mi a zis ca mă place, m-a sarutat deși eu nu voiam, am cedat, și mi a zis ca sunt preferata lui ca mă place mult și ca vrea sa facă dragoste cu mine, a insistat omul dar nu am permis așa. Plus ca el e insurât, are vreo 34 de ani și eu 22, nu îi înțeleg comportamentul.va rog, ajutați mă și pe mine cu o părere.ce ar trebui sa fac în continuare?
...

Din cate se pare tu ori ai fantasme cu profii, ori fetish-urile tale sunt cam bizare.

Oricum ar fi, daca este adevarat ce spui azi, nu prea este sanatos ceea ce faci, iar el, 'cal batran', ar trebui sa aiba mai multa ratiune.

| CezarinaLunaria a răspuns:

Nu e ultimul bărbat din lumea asta! Nu se termină lumea la el! El se duce tot acasă la el, la nevastă, la ce mai are el...și tu rămâi cu visuri și iluzii.

| grab a răspuns:

Atunci inchiriati o data pe saptamana o camera la un hotel si traiti-va idila pana se fumeaza. o sa va treaca si atunci fiecare merge mai departe in treaba lui, el cu familia dar si cu un refresh de grand class, iar tu cu ceva experienta cu barbati insurati. succes!

| sofisis a răspuns:

Stupid. Te minti singura si ne minti si pe noi. Nu exista "ma doare sufletul ca am pus ochii pe el.nu vreau sa-i stric casnicia " dar totusi o voi face.
Te doare in cur, vrei tu sa crezi ca te doare sufletul...dar nu este asa.
Nu iti spun asta ca sa te judec. Nu imi pasa daca vrei sa ti-o arzi amanta. Eu vreau sa intelegi ca daca te hotarasti sa faci ceva, trebuie sa o faci fara false regrete si pudori.
Daca intr-adevar nu erai genul de om care sa nu destrame o casnicie, nu te bagai si punct.
E ok si daca te bagi, din partea mea cel putin, e viata ta. Dar nu mai incerca sa pari un fel de martira care cumva face asta impotriva vointei ei.

Bun, trecand peste asta: odata ce tu erai virgina pana la el, tot cu el vei invata cum sa devii femeie. Sta in el sa te faca sa te simti dezinvolta si sexi. Chestiile astea nu se invata. Vin natural cu anumiti parteneri. Stai relaxata si lasa-te pe mana lui. El stie clar ca esti incepatoare si sigur te va indruma cum stie mai bine.

| Mayar a răspuns:

Serios? Vrei sa distrugi o familie? Ti-ar fi placut daca tatal tau te-ar fi parasit cand ai fost mica pentru una jumate din varsta lui? Ti-ar fi placut? Nu cred! Atunci nu ii nenoroci viitorul sotiei si copilului lui pentru poftele tale departe de a fi demne sau laudabile.