| JustDoIT11 a întrebat:

Hello TPU! Am si eu o intrebare. Baietilor le plac numai fetele cu par lung? Eu am parul scurt si niciun baiat nu se uita la mnie. Oare de ce? Dau funda, vot etc. Multumesc.

12 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Depinde daca acelei fete ii sta bine cu parul scurt...Am avut prietene care aveau parul scurt si le statea bine happy

| Ea12345 a răspuns:

Eu am parul mai jos putin de umeri..Niciodata nu l-am avut mai lung. Nu inteleg baietii care prefera doar o anumita categorie de fete(cu parul lung sau scurt). Daca iti place o fata o accepti asa cum e.

| ItsMyTime a răspuns:

In mod normal parul lung este mult mai sexy decat un par scurt si cel putin eu nu inteleg parul scurt, lasa-l sa creasca ca nu e prea atragator scurt

| RAY a răspuns:

Poate nu observi tu ca se uita, parul lung defineste femeia dar n-am nimic contra celor cu parul scrut, mai conteaza fata, sanii, fundul nu doar parul

| h3r a răspuns:

Buna.
Sunt fete foarte dragute chiar si cu parul scurt.
Insa, parul lung ( trecut de gat ) inseamna feminitate, latura delicata a unei femei, frumusetea si ispitirea.
Baietii in mod normal au parul scurt, iar fetele parul lung. Suntem obisnuiti cu asta, poate ne este putin mai greu sa vedem o fata cu parul scurt.
De ce nu incerci sa-ti lasi parul lung? Sa ai cate o suvita rebela, sa-ti fluture vantul parul... nah, chestii. Il poti aranja cum vrei atunci cand are o forma si este mai lung.

Take care.

| Xtadelo a răspuns:

Nu cred ca parul e problema. Poate nu le place comportamentul tau sau cine stie...afla care sunt "defectele " tale in comportament si indreapta-te.
Esti unica, sper ca nu vrei sa arati ca o anumita fata care e inconjurata de baieti.
Hmmm... de unde stii ca nu exista cineva care te place asa cum esti? Sigur e cineva care te placewinking
Multa bafta! happy

| Loser8299 a răspuns:

Probabil e de la față.

| adrian12349 a răspuns:

Pai in general fetelor le sta mai bine cu parul lung, (parerea mea). Lasal s-a creasca!hee hee

| ღcamyღ a răspuns:

Baieti nu se uita neaparat la par se uita si la cat esti de desteapta si frumoasa

| Ddf_Stefan_1987 a răspuns:

Faci sex oral?

| Alex107 a răspuns:

Uite cum sta treaba..nu trebuie sa ai neaparat parul lung pentru a impresiona un baiat.mie cel putin nu imi pasa cat de lung este parul...conteaza altelewinking

| Petronela01 a răspuns:

Mie mi se pare ca fetele cu parul scurt arata mai frumoase.Asta e parerea mea.Eu ma uit pe strada mai mult la fetele cu par scurt.