Sincer eu in clasa a5a nu imi faceam manichiura
fetele din ziua de azi... bucurate de copilarie ca o sa ai timp de manikiura
Mai. Ai timp sa-ti faci manichiura
Eu sunt clasa a-10-A si abia acum am inceput sa`mi fac manichiur a. :]];]
Cand eram cls 5-a mai tin minte ca ne lasa sa ne facem manichiura dar nu cu rosu, roz, albastru, galben sau negru :]] :]]
Concentreaza`te la carte, ca ai timp de manichiura;]
Tu fii cuminte, comporta-te frumos cu tatal tau, invata bine, pentru ca in clasa a5-a esti un copilut, si asta e sensul vietii tale momentan, Sa vezi cand va observa cumintenia ta, si rezultatele bune, daca iti mai spune ceva! Acum, depinde. si de parinte Ar mai fi o solutie. nu stiu cat este de corecta, si totusi.fie! Nu cred ca sta tatal tau sa te controleze la unghiute, asa ca. stii ce vreau sa spun, Hug!
Si daca este sa o luam pe parte feminitaii, sa fim seriosi, manichiura!? clasa a5a? Mai, mai copile eu sunt in clasa a8a, si folosesc doar un intaritor! Dar fie, ti-am raspuns la intrebare.
Buna
Pai spune-i ca asa cum te-a lasat in clasa a 4, cand erai mai mica(accentueaza asta)te poate lasa si acum, mai ales ca diriginta nu-ti spune nimic.Foloste lac transprent,sau o oja roj,crem,ceva deschis oricum
Imi amintesc ca si eu eram la fel la varsta ta, imi doream cu disperare sa-mi fac unghiile, si dupa de prin tr-a 8 deja imi trecuse
mult succes:*
Eu trec acum in clasa a-VII-a. Stiu ca unele fete veneau dar nu in culori stridente (de obicei iti faceau french sau se dadeau cu lac). Dar de unde stii ca te lasa diriginta? Oricum, nu e importanta doar diriginta ci si profesori. Daca te cearta?
Iti recomand sa-ti iei o oja culoarea unghiei. Se vede frumos. Eu mi-am luat una pentru scoala numarul 306. Iti recomand sa-ti iei.Se vede destul de ok.
Salut eu zic sa asculti de tatal tau si sa lasi manichiura! Da cum zici tu ai dreptul sa ti-o faci dar nu la scoala! si eu am fost in clasa a 5-a anul trecut si nu am murit fara! Nu este un raspuns rautacios ci doar un sfat!
Anonima17191 întreabă: