| userPoWer a întrebat:

Hello TPU. zilele astea m-am bagat pe fir cu o fata de 18 ani. La doar cateva zile, ne vedem si ne sarutam[calumea, cu limba etc]. problema este ca eu am 15 ani, si ea are prieten. ea mi-a spus ca isi lasa prietenul pentru mine, doar sa am rabdare ca nu vrea sa il raneasca. ea numai este virgina, eu sunt, prietenul ei este[si are 19 ani]-dar nu cred ca faza cu virginitatea are vreo legatura.am avut o discutie serioasa cu ea, si am ajuns la replica care mi-a zis-o ea: ca ii e frica sa mai fie dezamagita. eu am asigurato, eu de felul meu nu am gandirea unui baiat de 15 ani, adica am trecut prin multe si ea stie asta si apreciaza asta la mine. mi-a si spus. ce sa fac, sa merg mai departe sau sa ma retrag cat mai e timp[pana nu pun suflet degeaba]. astept raspunsuri si dau funda.

Răspuns Câştigător
| GandesteLogic2011 a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu tot vei pune suflet si vei suferi, asta este viata iar tu nu esti o exceptie. Pentru a fi un barbat adevarat Trebuie sa fi BRUTAL DE SINCER cu tine si cei din jurul tau, Ai o groaza de fete libere De ce trebuie sa fi cu una care are iubit? Trebuie sa-ti spun un lucru care este ABSOLUT adevarat. Tot ce faci BINE sau RAU altui om, Iti faci tie insuti Doar ca cantitatea este de zece ori mai mare,

2 răspunsuri:
| Radu18 a răspuns:

1) Nu te cred
2) In ziua de azi e greu ca un baiat de 15 ani sa se combine cu o fata de 18 ani
3) Nu prea ma intereseaza subiectul asta

| userPoWer explică (pentru Radu18):

Daca chiar nu te intereseaza... la ce ai mai raspuns? pe bune. ce ceva logic. GandesteLogic2011 multumesc de raspuns, mai astept si altele.