Sincer nu te judec si stiu ca dragostea nu are varsta dar sa stai cu cineva de varsta ta are avantaje...nu stiu dar sunt de parere ca la 21 de ani trebuie sa te distrezi nu sa stai cu persoane care poate vor deja familie. apeleaza la fostii prieteni.
Sa nu te grabesti. Nu e un capat de lume ca intr-un an sa stai acasa. Singuratatea te face sa nu gandesti prea limpede. Ocupa-te de scoala, mergi in locuri unde poti intalni oameni noi. Prietenii dinaintea lui te-ar putea ajuta.
Si eu sunt sigur de sarbatori. E nasol, intr-adevar. Dar nu ai ce sa faci. Nu poti inlocui persoana iubita peste noapte. Eu 'vin' dintr-o relatie de 4 ani deci stiu cum e. Norocul meu e ca am prieteni. Norocul tau e ca esti fata si sigur e un baiat care facea parte din cercul tau de prieteni caruia i-a placut de tine prin liceu sau facultate si o sa se bucure cand o sa-i dai un semn sa iesiti la un ceai. (asta daca nu esti urata dpdv fizic). Eu totusi iti doresc sarbatori fericite! Inca mai e timp
Dragoste cu sila nu se poate si poate ca a procedat corect acum, decat mai tarziu. Orice despartire doare, dar timpul vindeca ranile.Ai facut o greseala din care e bine sa inveti.Ai uitat sa fii tu, ai uitat sa te respecti pe tine, sa oferi sufletului ce are nevoie. Incepe de aici inainte sa te implici intr-o relatie.
E mult de discutat aici...
vezi tu, daca omul te-a pus la distanta o s-a cam ramai acolo in prima faza cel putin adica pana constata el ca esti mai buna decat urmatoarele 2-3 dupa tine.`
chiar daca faci revelionul cu parintii nu e un cap de tara, treci si peste asta si refa-ti viata cum se zice
si eu am trecut prin asta, daca te ajuta o discutie mai larga, iti stau la dispozitie. sa nu intelegi ca vreau sa te agat sau alte tampenii, vreau doar sa ajut! succes!
Nu mai vorbi cu el. Deloc! Nu o sa treci niciodata peste daca pastrezi aceasta pseudo-prietenie-relatie.
Apeleaza la familie, sunt singura ca ei nu te-au uitat chiar daca ai fost intr- relatie. La facultate mergi sau ai un job? Ia legatura cu colegii, trebuie sa fie o fata cu care mai schimbai o vorba, invita-o dupa cursuri la un suc, seara la un film ceva ai iniativa, scoate-ti colegii in oras, verisorii daca ai, vecinii. Revelionul da-l incolo e doar o noapte ca oricare alta. Eu am niciun chef de el desi as putea merge la cabana, la munte, prefer sa raman in oras mananc si beau ceva si gata marele Revelion in care ne obliga traditia sa ne distram.
Vad o schimbare in gandirea ta, ti-am raspuns la intrebari inca de cand erai cu alt baiat, imi amintesc ce mult ne-am ajutat impreuna!
E mai bine pentru tine ca te-ai despartit, daca cu el te intelegeai dar cu prieteni lui nu te simteai in largul tau, e naspa! Si eu am renuntat la "prieteni mei", ca si tine nu ii pot numi asa, ci persoane cu care ieseai. Ei bine, pana la revelion mai e, iar persoana cu care DOAR sa iesi gasesti imediat! Singur ai tu acolo pe cineva, la care mai poti incerca sa iesiti la o cafea, la o poveste, fie el baiat sau fata!
Sa fii cu o persoana de varsta ta sau cel putin mai mare cu 2-3 ani, nu cu 10, are si avatanje frumoase. Iar unul dintre avantaje ar fi ca aveti aproximativ aceleasi ganduri si aceleasi interese.
Cum spuneam, prieteni de iesit gasesti imediat, capul sus! Tu vezi-ti de scoala, cumpara-ti carti, ia seriale, gateste, fa curat si mai ales SOCIALIZEAZA!
Nu mai vorbi cu el, stiu ca e greu, cand relatia mea de 2 ani jumate s-a terminat, mi-au luat 5 luni sa realizez ca nu-l mai iubesc si ca trebuie sa-mi vad de viata mea, mai ai si tu putin!
Capul sus, esti frumoasa, desteapta, puternica! Sa nu lasam un barbat sa ne doboare! Te pup, mult succes!
Multumesc mult pentru raspuns! Si iti multumesc ca mi-ai urmarit activitatea si povestea, mai bine zis.
A mai trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe TPU, acum am vazut raspunsul tau.
Am 2 prieteni care mi-ai fost aproape mereu,dar cea mai buna prietena a mea e casatorita, e mai mult fiecare cu viata lui. Aveam un grup de prieteni cu care ma distram, pe ei i-am pierdut, desi stiu ca as putea relua legatura prin intermediul unei fete din acel grup, pe care o cunosc din clasa a 5a.Eram bune prietene,ea m-a introdus in acel grup,cand am suferit dupa prima iubire si m-a ajutat foarte mult acel grup, poate de asta m-am atasat asa.
Am inceput sa lucrez, eram colega cu acea fata la servici, era visul nostru sa lucram impreuna, acolo l-am intalnit si pe acel baiat\barbat.De aici au inceput problemele,prietena asta a mea a inceput sa faca pe sefa, pentru ca se intelegea mai bine cu patroana, ea asa a fost mereu, dar ne intelegeam bine, pentru ca eu eram mai calma.Am inceput sa ma apropi de acel baiat si el a inceput sa vada niste lucruri la prietena asta a mea.Imi zicea ca imi baga strambe, ca prea face pe sefa cu mine, ca eu de ce nu iau initiativa.Am inceput sa vad si eu niste lucruri la ea si ne-am indepartat, atat de ea cat si de acel grup.Problema mai mare era ca eu eram intr-o relatie cu cineva din acel grup(nu il prea iubeam), iar cand l-am intalnit pe acel baiat, m-am despartit de celalalt.Iti dai seama ca nu mai puteam iesi cu acel grup, pentru ca intr-un fel i-am tradat.Nu l-am inselat, pana nu m-am despartit de el am pastrat distanta de celalat.Cand s-a aflat despre noi, toti s-au suparat pe mine. Dupa un timp, mi-au spus ca nu au nimic cu mine doar cu prietenul meu, dar tot nu am mai iesit cu ei.Cand ne-am despartit, am incercat sa reiau legatura cu acea prietena, am si reusit sa ne apropiem din nou, dar el a inceput sa ma sune sa imi spuna ca ma umilesc ca nu vad ca e o scorpie si mereu voi fi in umbra ei, ca ma cauta doar petntru ca seful ei vrea sa se dea la mine si vrea sa afle daca ne-am despartit.Seful ei a mai stat cu foste de ale lui.I-am explicat ca nu are nici o sansa, dar nu m-a crezut.Am inceput sa o evit pe acea prietena pentru ca m-a suant intr-o zi cand era cu seful ei sa ma intrebe cand ne vedem, probabil sa alfe si seful, nu stiu.Am tot evitat-o,dar nu situ mi-e dor,de toti...dar daca ma vad iar cu ea, parca vad ca iar o sa se bage el si nu prea am incredere nici in ea, poate ar trebui sa ma conving?
Cu revelionul am rezolvat, cum nu as fi crezut.M-a suant prietenul meu cel mai bun si mi-a zis ca a rezolvat sa merg si eu la Praga cu el si un grup cu bani mai putini, pentru ca asta era problema.Nu mi-a venit sa cred, pentru ca nu am mai iesit din tara pana acum.
Sper ca nu te-am plictisit prea tare!
Chiar nu m-am plictisit!
Uite, chiar te rog sa imi dai un mesaj privat cu facebookul tau, eventual link-ul. sunt mai mica ca tine dar cred ca ne putem ajuta reciproc . Eu te inteleg, dar practic si el te manipula. Ei bine, nici eu n-am prieteni, dar nici lipsa nu duc.
Prietenul este acela care te suna zi de zi, care stie tot, care te ajuta in orice, ce am eu sunt doar persoane cu care ies, cel mai bun prieten al meu este iubitul meu si imi este oarecum teama cand ne vom desparti sa raman pe dinafara! Dar, mai am o fata pe care o cunosc de 10 ani, ma mai bazez pe ea, in rest atat! Am avut si eu o prietena cum spui tu despre a ta, sa stii ca astfel de persoane trebuiesc neaparat evitate, poti sa o faci cunostinta dar nu prietena prea apropiata ( asta in cazul in care acest fost sau actual iubit al tau are dreptate, daca tie aceasta fata nu ti-a dat niciodata motivea PREA mari de ingrijorare, eu zic ca poti pastra relatia de prietenie cu ea).
Felicitari pentru revelion, ma bucur ca nu ramai singura si trista ca o babuta! Te pup si ai grija!
Mi-ar placea sa iti dau facebook-ul meu, dar TPU este ca si jurnalul meu si nu as vrea sa stie nimeni de aici cine sunt.Nu ca ar fi nu situ ce, dar asa ma simt eu mai impacata deocamdata. Putem vorbi ori aici, pe TPU prin mesaje private ori pe mess, desi stiu ca e cam invechit...Mi-ar face mare placere sa tinem legatura.