| esa212015 a întrebat:

Hello tuturor! Sunt foarte nelămurită.
Săptămâna trecută s-a întâmplat un "accident" și am luat pastila escapelle pentru a fi sigura. Am luat-o după 6h. Totul a fost bine, mai ales în primele 48 de h, n-am avut niciun efect advers.
Nelămurirea mea este faptul că mie mâine ar trebui să îmi vină menstruația și momentan pot zice ca nici urma de ea, dar am de vreo 2-3 zile niște scurgeri albicioase și destul de groase ca consistenta și am și sindromuri premenstruale, cum ar fi dureri de sâni, de spate, picioare și chiar și ușoare crampe. Într-un fel sunt conștientă că ar putea întârzia menstruația tocmai din cauza pastilei, în plus eu am o menstruație foarte neregulată, luna trecuta sângerând de 2 ori, la distanta de 2 săptămâni, pot zice ca menstruația mea nu are "un program fix", neregulată de-a binelea. Astfel, pe mine ma nelămuresc acele scurgeri, pot fi ele un "semn" înainte de apariția menstruației? De obicei am scurgeri înainte, însă mereu diferă, ultimele 2 luni fuseseră maronii, înainte ba albe, etc
Mulțumesc frumos! O zi buna tuturor și an nou fericit!

3 răspunsuri:
| Genevaaa a răspuns:

Pai iti intarzie din cauza ca de acum o sa il ai si mai neregulat... din caua ca ai luat pastila

Răspuns utilizator avertizat
| esa212015 explică (pentru Violleta2022):

Nu era vorba ca nu am folosit, ci a avut loc un "accident" dacă putem sa o luam asa. Și tocmai din cauza ca este neregulată am luat, căci nu știu exact când are loc ovulația.
Mulțumesc, zi bună!