| JohnDillinger0906 a întrebat:

Hello! Voi ziceți că ar fi o idee bună să încerc să fiu prieten/amic cu cea cu care am vrut să fiu împreună? Ori nu prea se poate acest lucru pentru că mereu mă voi raporta ca la cea cu care am vrut să fiu împreună?

14 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Nu este o idee buna, decat daca speri ca veti fi iarasi impreuna.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, categoric nu!
Un FOST prieten/amic trebuie saramana "fost" pe veci, fara sa mai ai nimic de a face cu el/ea.
Daca relatia nu a mers prima oara, nu va merge niciodata, asa ca nu merita nici efortul nici timpul sa mai reinozi o relatie cu un "fost".

| Kufu95 a răspuns:

Dacă și-a schimbat părerea și știi că te place, de ce nu?

| Ganderoaica a răspuns:

Ceau. La început poate o să te mai confrunți cu aceste gânduri, de iubire neimpartasită, dar pe măsură ce o să vorbiți mai mult nu te vor mai supăra. Chiar dacă o să se mai vadă prin ce atitudine ai față de ea că ești încă îndrăgostit, prin faptul că te vei comporta frumos cu ea îi vei câștiga respectul. De ai fost atras, voi aveți și niște subiecte comune pe care să brodați. E mai bine să fiți prieteni decât să nu mai vorbească deloc cu tine, să-ți dea block peste tot. Faptul că o ai și ca amică nu îți dă senzația că ai pierdut tot (că nu ți-a împărtășit iubirea), ci că ai câștigat prin faptul că ți-a acordat prietenia. Iubirea tot iubire rămâne, indiferent dacă se manifestă în cu totul altă formă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Depinde ce vrei de la viata.

Vrei sa-ti faci o relatie, o familie in viitor? Atunci raspunsul este Nu, pentru ca vei ramane agatat emotional de femeia asta, si iti va fi greu sau imposibil sa investesti energie si atentie in altcineva.

Vrei sa ramai catelusul acestei femei, cersind o farama de atentie din partea ei? Atunci fii amic cu ea. Poate vei primi si ceva sex de mila. Esti sigur ca asta iti doresti?

| JohnDillinger0906 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu vreau nimic din mila. Si nu am cautat sex. Am dorit-o cu totul ca pereche.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Kufu95):

Nu si-a schimbat parerea. Nu inca (cel putin).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Oare nu o idolatrizezi?
Pui atatea intrebari despre femeia asta, incat omiti faptul ca mai sunt pe lume si alte femei.

| JohnDillinger0906 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ba da. Restul fetelor nu ma intereseaza (fie ele superioare).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Tu stii cel mai bine ce vrei de la viata.

| Kufu95 a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Mai ieşiți şi dacă îți dă de înţeles că nu vrea nimic cu tine, rămâneți în continuare prieteni şi prin asta vei mai cunoaşte şi alte fete.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Kufu95):

Nu prea putem iesi. Sunt in orase, judete si zone de tara complet diferite. Ne-am vazut doar cand a stat o vreme scurta in orasul meu. Apoi gata! Insa i-am spus ca nu va fi o problema in a pastra legatura. Exista telefon si camera... Doar ca semne dau doar eu, ea mai mult raspunde din complezenta.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, nu este bine nici pentru tine, nici pentru viitoarele relatii
Fostii raman in trecut

| luxlux2488 a răspuns:

Daca nu ai avut treaba cu ea, poti incerca, nu ai nimic de peirdut, poate asa o faci sa isi indrepte atentia catre tine. Trebuie a faci ceva diferit sa o impresionezi, sa te vada ca pe altceva si o sa vezi ca o sa se lege ceva. Daca esti baiat destept, de la amic, poti sa ajungi si la altceva!