Ce simți e perfect normal, dar in a te indrăgosti de el mai e cale lungă, nu trebuie sa fi credulă, nu zic că nu e sau poate e făt frumos, dar fără să-l cunoști față în față să-l vezi in realitate să-i vezi comportamentul saii vezi gesturile, privirea, nu poți să te îndrăgostești așa, internetul este o mască pentru multi, și de multe ori se sfârșește tragic, ai mai spus că îl enervează când tu te ferești a vorbi despre voi, sincer sunt in impas în ați da un sfat care sa te mulțumească, dar poți să încerci să-i spui ce simți, sa vezi ce vrea sa spună și el, sa vezi ce dorește de la tine, ce ar vrea de la tine, întâi Io zic sa discutați deschis și pe urmă să analizați, nu cred ca îl vei pierde dacă o să-i spui ce ai pe suflet, și dacă totuși vei alege sa te întâlnești cu el nu te du singură i-ați o prietenă și pe urmă vei ști ce să faci, bafta și multă sănătate și dragostea sa nu te ocolească?
Multumesc mult, il enerveaza faptul ca nu pot fi deschisa cu el in cand este vorba despre mine si el, da stiu internetul este o masca, numai ca m-a ajutat foarte mult ne cunoastem de ceva vreme e ca si cum ne cunoastem de o viata, dar e ceva acolo pentru el si nu stiu ce sa fac
Ți-am spus, fara sa nu vorbești fata în față nu vei ști și nu vei simți pasul ce trebuie să-l faci, ai grija de tine.
Ok eu inteleg ce zici, dar eu cu ce simt ce pot face, ar trebui sa i spun sa vad ce zice sau nu?
Spune-i și pasul următor o să-l faceți după ce discutați, o zi frumoasă
Multumesc multtt
Mare prudență când cunoști tipi pe internet, nu se știe niciodată ce poți păți. Ai auzit de metoda Loverboy?
http://www.ziare.com/......te-1195175
N-ai spus ce vârstă are, dacă e mai mare decât tine și cu câți ani, tu aștepți de la noi păreri și sfaturi care să-ți convină, gen ''spune-i ce simți'', ''aruncă-te în brațele lui'', bla-bla, ar trebui să înțelegi că viața nu e o telenovelă și să fii mai precaută.