| ingertryst a întrebat:

Helloo TPU love struck trec direct la subiect, sunt putin trista,sufeltul imi e incarcat cu ceva care nu pot aplana situatia asta,nu gasesc solutia. Am cunoscut un tip pe un site de socializare, am tinut legatura in continuare, ne-am vazut pe camera, ne-am apropiat totul ok, e super tipul...bun, usor usor m-am atasat de el sau sa spun ca m-am indragostit de el. El e plecat in Londra acum, dar mi-a zis ca ar vrea sa ne si vedem in realitate nu numai virtual, el nu stie ca simt ceva pentru el, inca nu i-am spus si uneori ii dau de inteles dar foarte putin alteori chiar deloc, nu as vrea sa stric ce e momentan intre noi, de fapt, mi-e frica sa nu-l pierd ca prieten si cand zic prieten, v-am spus ne-am apropiat foarte mult, suntem foarte deschisi unul cu celalalt. Numai cand vine vb de "noi doi" nu prea pot sa fiu deschisa cu el si il cam enerveaza chestia asta. Azi m-a sunat, eu ascultam o melodie de dragoste si i-a placut foarte mult si lui, apoi mi-a zis ca daca eram langa el m-ar fi sarutat si mentionez ca el ma cauta foarte mult, eu nu prea si nu prea stiu ce sa fac. Am chestia asta pe suflet si ma macina, uneori vreau sa-i spun totul alteori imi este teama. Cum sa procedez, ce sa-i spun, ce sa fac? M-as bucura enorm daca m-ati putea ajuta cu un sfat, va rog mult, fundita la cel mai bun si va rog fara jigniri, multumesc, pupiciiiii!

Răspuns Câştigător
| NeaNicu78 a răspuns:

Ce simți e perfect normal, dar in a te indrăgosti de el mai e cale lungă, nu trebuie sa fi credulă, nu zic că nu e sau poate e făt frumos, dar fără să-l cunoști față în față să-l vezi in realitate să-i vezi comportamentul saii vezi gesturile, privirea, nu poți să te îndrăgostești așa, internetul este o mască pentru multi, și de multe ori se sfârșește tragic, ai mai spus că îl enervează când tu te ferești a vorbi despre voi, sincer sunt in impas în ați da un sfat care sa te mulțumească, dar poți să încerci să-i spui ce simți, sa vezi ce vrea sa spună și el, sa vezi ce dorește de la tine, ce ar vrea de la tine, întâi Io zic sa discutați deschis și pe urmă să analizați, nu cred ca îl vei pierde dacă o să-i spui ce ai pe suflet, și dacă totuși vei alege sa te întâlnești cu el nu te du singură i-ați o prietenă și pe urmă vei ști ce să faci, bafta și multă sănătate și dragostea sa nu te ocolească?

7 răspunsuri:
| ingertryst explică (pentru NeaNicu78):

Multumesc mult, il enerveaza faptul ca nu pot fi deschisa cu el in cand este vorba despre mine si el, da stiu internetul este o masca, numai ca m-a ajutat foarte mult ne cunoastem de ceva vreme e ca si cum ne cunoastem de o viata, dar e ceva acolo pentru el si nu stiu ce sa fac

| NeaNicu78 a răspuns (pentru ingertryst):

Ți-am spus, fara sa nu vorbești fata în față nu vei ști și nu vei simți pasul ce trebuie să-l faci, ai grija de tine.

| Raven a răspuns:

Mare prudență când cunoști tipi pe internet, nu se știe niciodată ce poți păți. Ai auzit de metoda Loverboy?
http://www.ziare.com/......te-1195175
N-ai spus ce vârstă are, dacă e mai mare decât tine și cu câți ani, tu aștepți de la noi păreri și sfaturi care să-ți convină, gen ''spune-i ce simți'', ''aruncă-te în brațele lui'', bla-bla, ar trebui să înțelegi că viața nu e o telenovelă și să fii mai precaută.

Ok eu inteleg ce zici, dar eu cu ce simt ce pot face, ar trebui sa i spun sa vad ce zice sau nu?

| NeaNicu78 a răspuns (pentru ingertryst):

Spune-i și pasul următor o să-l faceți după ce discutați, o zi frumoasă

| Adry05 a răspuns:

Daca e la distanta relatia nu prea are rost.

Multumesc multtt