Poti sa ii zici simplu"iubi"
Mie un fost imi zicea bubu(de la buburuza)si asa mi-a ramas si acum, Bubu:p
Un rocker adevarat nu utilizeaza cuvinte de alint, sunt mai duri. Aceasta metoda, place numai pitipoancelor si celor cu fite, de max. 14 ani.Numele noastre, eventual diminutivate sunt super cool!
Fostul meu imi zicea "puiu". Nu e foarte original dar mie imi placea. Sau "printeso". Si asa imi placea mult...
Pai aici depinde putin si de ea, de felul ei de a fi. Nu ii poti spune intr-un fel care sa nu o reprezinte. Insa eu, care nu sunt adepta banalitatii si a monotoniei, am preferat intodeauna sa mi se spuna altfel de la o zi la alta, ai putea sa incerci si tu. Gen : alintari de la numele ei, baby, pisiloi , mâță mami, pufulete, scumpa, iubita, țusca, gargarița. :p
Pisi : "perechea cocalarului; panaramă subculturală, manelară; Termen folosit de cocalari ca apelativ in incercarea lor de a'si gasi perechea, sau de a'si arata admiratia fata de o cocalara!" deci pisi nu
cateva exemple folosite:bebe, iubi, pui, puiut, ingeras, iubire...
Mai incearca sa fii cat mai original sa o surprinzi eu ii zic la a mea "serafima" sau micuta mea minune. lista continua succes
Da ii poti spune iubi, pisy
sau o poti chema cu un diminutiv al numelui de exemplu:andree=deea, diana=dia, bianca=bia etc
sunt doar niste exemple!
Dar ca sa fii mai sigur as zice sa o intrebi intr-un moment mai romantic daca ii poti spune iubi, pisy, pisu etc
Asa ar fi cel mai bine!
funda?
Nu is ''\m/ROCKER\m/'' adica in genu ala.doar ascult rock, rap, si punk mai rar...si ea la fel
Spune-i scumpi; nu stiu.
Mie nu mi-ar place sa mi spuna in nici-un fel; adica nu chiar, dar depinde de fiecare fata; de ex am un prieten, bine nu iubit, care imi zice piss, si ma enerveaza.
Nu stiu zii cum vrei!
Ii poti spune cum vrei u... mie sincer nu imi place ca un baiat sa-mi spuna bebe
DjStefanuck întreabă:
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă: