| jolidon a întrebat:

HELP! Am o relatie frumoasa dar cu un om care nu va ramane cu mine pentru ca este deja luat. Ne iubim mult, simt asta in privirea lui, in micile gesturi de fiecare zi, in vocea lui, in numarul apelurilor de fiecare zi etc.
Problema este ca primul barbat din viata mea ma cauta din nou si spune ca vrea o relatie serioasa cu mine. Nu stiu in ce masura l-am iubit pentru ca eram un copil pe vremea aia, dar mi-a marcat viata, sufletul, tot. Numai ca s-a purtat urat, m-a facut sa sufar, m-a lasat sa il astept fara rost etc.
Si nu stiu ce vrea inima. Sunt constienta ca nu voi ramane cu niciunul dintre ei dar pe care ar trebui sa il aleg?
Primul adoarme cu mine in brate, ma suna mereu, ma place si dimineata cand sunt urata si nemachiata, ma linisteste sufleteste, al doilea ma nelinisteste, imi ofera senzatia de fluturi in stomac, imi face inima sa bata tare tare, ma face sa rosesc ca un copil de gradinita, dar este genul care ameninta si bate cu pumnul in masa,
Mi-e teama ca orice as alege voi regreta mai tarziu. Nu sunt capabila sa judec la rece.
Imi puteti da vreun sfat? va pup dulce kiss

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Cu niciunul. Te-ai gandit ca ar fi mai bine sa ramai singura, pentru a nu suferi pe viitor?

16 răspunsuri:
| jolidon explică (pentru Djlsghtnquuw):

M-am gandit mult si la asta. In primul rand multumesc ca nu ma judeci :-). Sunt o persoana care se teme foarte mult de singuratate dar in cazul de fata mi-e teama de gandurile care vor urma. Ma leaga sentimente de cel cu care sunt acum, atat sentimente cat si o perioada destul de lunga de timp. Dar insistentele celuilalt m-au pus pe ganduri si mi-e frica de regrete...stii ca in viata regreti mai mult ce n-ai facut decat ce ai facut. merci d raspuns. pup kiss

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru jolidon):

Da,dar se poate sa regreti si ce ai facut. Primul e luat, ai spus, o sa te lase la un moment dat, si o sa suferi mai tare, asa ca renunta la ambii.

| Ofiintă a răspuns:

Conteaza foarte mult respectul de sine, este clar ca iti place primul, esti indragostita de el dar trebuie sa gandesti cu mintea, intr-o relatie amandoi trebuie sa fiti la egal, nu trebuie sa existe unul care sa predomine!
In caz ca vrei sa ramai cu el, trebuie sa iei masuri, iar daca iti dai seama ca nu merita, ramai singura iar persoana potrivita va veni cand te astepti mai putin!
Cine rade la urma, rade mai bine!
Numai bine!
pa, pa

Si daca nu o sa ma lase? Sau daca reusesc sa ma detasez pana atunci?

Nu o sa te detasezi niciodata, mai ales daca se comporta asa frumos cu tine. Si ce o sa faci? Iti convine sa se imparta la 2? De ce nu vrei unu care e doar pentru tine? Iti faci mai mult rau asa, intelege.

| Korrawi a răspuns:

Nu e bun ala care tine la tine e bun ala rau asa? happy

Inteleg... dar oare o sa mai gasesc vreunul ca el? Atat de potrivit pentru mine? MI-e tare greu sa cred asta si ma consolez cu ideea ca daca e facut pentru mine, va ramane cu mine intr-un final. Iar daca nu e facut pentru mine, va trebui sa sufar ca sa imi invat lectia.

Uite,desparte-te de el, daca e facut pentru tine, se va intoarce la tine, dar fara a 2 a prietena. O sa mai gasesti baieti, ca el nu, dar si ei sigur vor tine la tine. Gandeste-te mai bine, lumea nu se termina la el.

E insurat, nu are prietena. Si l-am lasat de mai multe ori si a venit dupa mine. Simt ca mi-a demonstrat ca ma iubeste. NU vreau sa crezi ca iti bati capul degeaba cu mine. Doar imi prezint argumentele. Asta bineinteles neezitand sa iti spun ca ai dreptate. Cu creierul si eu gandsc la fel, inima e mai prostuta :-(

A,nu ma gandeam ca e chiar asa de luathee hee Cati ani ai tu? Ia o pauza de tot. Nu te mai gandi la el, nimic, macar o saptamana, cere-i sa te lase putin singura, sa vezi cum iti e mai bine. Suferi cumva pentru ce se intampla?

| Edeline a răspuns:

Daca amandoi iti fac rau, nu ramane cu nici unulwinkingla momentul potrivit vei intalni baiatul potrivit:*

20 de ani :-)...mda sufar oarecum desi petrece mult timp cu mine. Sufar pentru ca situatia se complica. De parca nu era destul de complicat cu el, acum vine si fostul si imi da sufletul peste cap...

| relian a răspuns:

Eu din ce tu ai spus pe aici nu vad ca ai avea de facut vreo alegere.Ai doar un singur tip nu doi.Ai spus clar ala este luat, deci deja sare din schema.Si nu e vorba de judecare dar nu vad de ce umbli cu o persoana care deja are iubita.Si unde mai pui ca cu acea persoana nu simti fluturi si nici nu rosesti.Banui ca primul cu sufletul, cu tinutul in brate este ala deja luat.Ca urmare ai decit o singura optiune si se pare ca daca cineva iti stirneste fluturi cum spui atunci aia inseamna ceva.Acum ca bate cu pumnul sau e genul de care spui aia arata ca e barbat nu fatalau. Femeile adevarate sa stii fug de astfel de barbati care iti fac toate poftele, care nu mai stiu ce sa-ti faca, care te spala si pe picioare si asa mai departe.Pai aia sint barbati sa fim seriosi.Un barbat de aia este barbat sa fie barbat, sa fie nitel mai dur nu fatalau.Sint sigur ca cel care te tine in brate si te leagana si asa mai departe niciodata cu el nu te-ai certat pentru ca nu ai avut cum, niciodata nu a comentat nimic, niciodata n-a fost impotriva ta si etc.Tot ce tu spui sau ai spus si el a fost de accord cu tine.Tu un asa barbat doresti? Eu am intilnit femei care au spus clar frate fii si tu mai barbat ca daca nu te las.Barbatii astia sint f de treaba, foarte buni, iubitori bla bla dar o femeie adevarata nu de asta are nevoie, sau nu doar de asta.EA vrea in primul rind un barbat nu closca sau animal de companie, ori sluga.Bine poate ca am exagerat si eu insa tu poti incerca cu fostul ca nu patesti nimic. Daca stai singura nu experimentezi nimic, deci nu inveti nimic.Asa cel putin inveti din experienta.Referitor la cel care este deja luat eu spun sa-i spui pa si sai dai papuci in prima secunda cind il vezi.Pai ala nu e barbat. Dain ce spui tu deja are iubita sau ce o fi avind si umbla cu alta.Tu daca ai fi inlocul nevestei lui sau iubita ce are cum te-ai simti daca ai stii ca iubitu tau umbla cu alta? Pai frate nu-ti place ce ai, nu-ti place situatia, iti place de alta persoana forte bine spune-i aleia cu care esti uite eu vreau alta, vreau sa ne despartim si gata.Astea sint magarii scuze ca spun si nu e vorba cum am spus de judecata.Insa niciodata nu e bine sa te incurci cu oameni casatoriti, sau care au deja pe cineav si spun ca vai nu o duc bine, nu stiu is nefericiti etc.Pai frate te-ai insurat, tiai luat iubita aia pai stai cu ea.Adica tu ce faci? Iti bati joc de acea persoana cu alte cuvinte.Acea persoana nu ti-a facut nimic decit ca nu-ti mai place tie de ea.Ok Spune-i nu o insela nu fa magarii. Iara tu la fel nu intyra in relatiile altora ca nu e bine, nu e frumos si asa mai departe.Ok ai intrat ai gresit probabil, trezeste-te si spune-i frate am gresit nu e frumos du-te la iubita ta sau nevasta ce ai. Daca vreodata o sa fii liber atunci sa ma cauti.Tu pe ce post esti cu acel barbat deja luat? Pe psot de pres de amanta sau de care? Eu zic sa iti vezi de treaba si nici sa nu-i mai raspunzi. Daca tot insista spune-i ca o sa-i spui nevestesi daca nu inceteaza. Spune-i ca ai gresit si ca nu trebuie sa te incurci ci barbate insurati.Nu stiu citi ani ai dar eu asa vad situatia.Si pe de alta parte eu prefer femeia sau barbatul dupa caz care imi stirneste fluturasi in stomac cum ai spus, iti face sati bata inima mai tare.Asta arata tot zic eu.Bafta si lasa oamenii care deja au relatii.Sasi vada de relatia lui.

Pe fostul lasa-l in pace,este violent. Vorbeste cu el, si spune-i ce simti, poate veti lua amandoi o decizie, sper ca una corecta. Gandeste-te la ce e bine pentru tine, ca sa nu suferi.

| luniii a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa te impaci cu fostul, iar cu actualul daca e insurat..nu stiu ce as putea spune, e o iubire care nu o sa aiba un sfarsit, sti? Nu poti fi toata viata amanta cuiva, chiar daca simti ca te iubeste.Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la relatii pentru o vreme, primului baiat din viata ta explica-i ca "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust"( mai ales ca e violent) iar cu actualul vorbeste deschis si spune-i ca in viata asta vrei sa ai si tu o familie.Nu cred ca ti-ar convenii sa ii destrami familia ..nu?

| cllaudDia a răspuns:

Cel mai bine este sa te gandesti foarte bine ce vrei sa faci. Daca de primul spui ca deja e luat, este posibil ca oricat de frumos se poarta cu tine sa te lase balta. Iar in legatura cu al2lea cel mai bine este sa uiti de el, chiar daca a fost primul din viata ta. Gandeste-te ca el poate profita de acest lucru si de aia are asemenea comportament, si stie cum sa se joace, sa te faca sa simti toate chestiile astea.
Stiu ca acum o sa iti fie greu, dar cel mai bine este sa ramai singura si cu timpu o sa gasesti pe cineva care sa fie mult mai bun decat ei 2 la un loc.