Incercarea moarte n-are.:* Si ce daca tigan? Incearca sa afli mai multe despre el si dupa aia tu singura o sa iti dai seama ce sa faci.
Trebuie sa vorbesti cu el si sa vezi ce suflet are! Nu te-ai uitat la Inima de tigan? O fi' un film dar uneori viata bate filmu! Vezi suflet are si intodeauna nu te lua dupa gura lumii!
Vor să-și bată joc.
Și copilu ăla și văru'.
Nu-i lăsa să râdă de tine, mai bine pleacă în casă.
Esti inca prea mica sa ai o relatie.Trebuie sa mai astepti sa cresti si o sa privesti altfel situatiile astea, din punctul meu de vedere nu este bine sa ai relatii cu baieti de etnie rroma
In mod normal as zice NUUUU FA ASTAAA!
Dar na..se spune ca mai exista si exceptii..Cine stie.
Oricum esti prea mica pentru o relatie. O sa iasa din capul tau la un moment dat , iar teama ta este normala si justificata..eu te cred si te inteleg.
Daca iti place de el nu are de ce sa iti fie rusine, nu este nimic rau cu el, plus toti suntem oameni, iar ce fac uni cu tigani se numeste discriminare.
Ma, nu judecati tiganii dupa aparente.Da, cei mai multi sunt cum va imaginati dar merita sa il cunosti mai ales daca zici ca nu vrei sa te indragostesti de el, inseamna ca ii acorzi o oarecare atentie.
Vorbeste cu el, vezi cum vorbeste, vezi ce are in cap.
Buna, eu zic sa nu faci greseala asta pentru ca si o prietena de-a mea a facut la fel si tiganu ala a stat cu ea doar ca sa faca dragoste si dupa 2 saptamani i-a dat papucii, si inca esti prea mica sa faci gresela asta, acum faci cum vrei, cred ca te-am ajutat