Esti inca prea mica sa ai o relatie.Trebuie sa mai astepti sa cresti si o sa privesti altfel situatiile astea, din punctul meu de vedere nu este bine sa ai relatii cu baieti de etnie rroma
Incercarea moarte n-are.:* Si ce daca tigan? Incearca sa afli mai multe despre el si dupa aia tu singura o sa iti dai seama ce sa faci.
Vor să-și bată joc.
Și copilu ăla și văru'.
Nu-i lăsa să râdă de tine, mai bine pleacă în casă.
Trebuie sa vorbesti cu el si sa vezi ce suflet are! Nu te-ai uitat la Inima de tigan? O fi' un film dar uneori viata bate filmu! Vezi suflet are si intodeauna nu te lua dupa gura lumii!
Daca iti place de el nu are de ce sa iti fie rusine, nu este nimic rau cu el, plus toti suntem oameni, iar ce fac uni cu tigani se numeste discriminare.
Ma, nu judecati tiganii dupa aparente.Da, cei mai multi sunt cum va imaginati dar merita sa il cunosti mai ales daca zici ca nu vrei sa te indragostesti de el, inseamna ca ii acorzi o oarecare atentie.
Vorbeste cu el, vezi cum vorbeste, vezi ce are in cap.
In mod normal as zice NUUUU FA ASTAAA!
Dar na..se spune ca mai exista si exceptii..Cine stie.
Oricum esti prea mica pentru o relatie. O sa iasa din capul tau la un moment dat , iar teama ta este normala si justificata..eu te cred si te inteleg.
Invata sa scrii si dupa aia comenteaza aici! Tiganii sunt si ei oameni. Nu conteaza culoarea pielii. Urasc oamenii de genul asta! Parca voi sunteti perfecti! Dragii mei nu mai judecati o carte dupa coperta. Depinde de om! Nu toti tiganii sunt la fel ! Atata rautate exista in lumea asta...
Asta am zis si eu ca multi mi-au zis ca nu trebuie sa ma iau dupa gurile oamenilor.
Atata rautate pe noi..parca ei sunt mai buni. Daca n-ar fi asa cum sunt poate nimeni n-ar avea nimic cu ei, sau cel putin nu atat de multi oameni ar fi impotriva lor. Poate nu sunt toti la fel..cine stie.dar majoritatea da. Si decat sa te trezesti cu capul spart incercand sa descoperi daca unul e la fel ca majoritatea..mai bine faci (poate) o "greseala" si ii judeci pe toti la fel. Daca nu s-ar mai crede stapani pe toate, nu ne-ar mai teroriza cu fiecare ocazie si si-ar vedea de treaba lor nu ar mai fi asa o imensa problema..acesti..tigani
Buna, eu zic sa nu faci greseala asta pentru ca si o prietena de-a mea a facut la fel si tiganu ala a stat cu ea doar ca sa faca dragoste si dupa 2 saptamani i-a dat papucii, si inca esti prea mica sa faci gresela asta, acum faci cum vrei, cred ca te-am ajutat
Nu judeca un om inainte sa il cunosti! Aparentele inseala!
E si greu sa ii "cunosti" daca iti e frica de ei. Oircum am precizat ca poate n-or fi toti la fel.dar din cauza majoritatii sufera si ei.
beausingurlamasamea întreabă: