Ce ma? nu esti sigura cand te casatoresti?))))))))doamne. scanu imi arata ca nu esti din england
ps: iubesti prea mult sa pui intrebari aiurite. on going, casatoria nu-i pentru tine
Poate ai inteles gresit. Comunica cu el, poate ajungi prea departe cu imaginatia.
Ea e colega cu el, nu e chiar atat de deplasat sa-i spuna sa-l sune. Poate avea nevoue de ceva indicatii concrete. Spune-i-o direct, "te-am vazut ca-i scrii unei fete si am auzit ceva cum ca te bagi in seama cu o colega tanara, explica-mi ca sa nu cumva sa fi intes gresit". N-are cum sa nu-ti raspunda. Spune-i sa te inteleaga, e normal sa fii geloasa in astfel de cazuri.
Mult succes!
Poate sunt doar prieteni, avand in vedere ca sunteti departe de casa mi se pare normal sa va doriti sa mai stati si cu alti oameni (prieteni). Cel mai bine e sa-l intrebi direct fara a te enerva, daca te enervezi el o sa minta oricum doar ca sa evite conflictul. Nu trage concluzii pripite care va pot ameninta relatia! Vorbeste deschis cu el si vezi cum evolueaza lucrurile, succes!