| Annabella9719 a întrebat:

Help! Iubitul meu nu vrea sa ne casatorim! Sunt insarcinata si nu vreau ca bebelusul sa aiba alt nume ca al meu.E aiurea! Nu vreau decat o cununie mina acolo, nu nunta religioasa sau mai stiu eu ce.Nu e vorba de bani... avem destui pentru 2 nunti mari.Dar parca as vorbi cu peretii.Imi vine sa imi iau campii! Nu-l mai inteleg! Va rog ajutati-ma!

20 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Vrei să te măriți cu mine? Altfel n-am cum să te ajut.

| Kiwibibilă a răspuns:

Pai bravo lui. Daca ai crezut ca daca ramai insarcinata tii prostul langa tine asumă-ți lucrul ăsta. Copilul trebuia facut dupa casatorie ca sa fi fost tu multumita. Dar daca ai avut pofta de cocoșel nu avem cum sa il obligam pe baiat sa se insoare cu tine. Lucrurile astea trebuiau discutate inainte de facerea copilului, numai in cazul in care a fost inchis la farmacie cand l-ati facut.

Răspuns utilizator avertizat
| Annabella9719 explică (pentru Kiwibibilă):

1)Nu a fost un copil programat! 2)Nu l-am facut ca sa-l tin langa mine pe el! A venit pur si simplu si ni-l dorim! 3)Masoara-ti cuvintele nesimtitule!

| Annabella9719 explică:

Tu prin viol ai fost conceput, nu?

| Annabella9719 explică (pentru falocrat):

Pune-te in pana mea pentru cateva minute in pielea mea! Ok?! Ii iei apararea! Dar eu?! Eu tin copilul in burta, nu el! Eu o sa ma chinui cu el sa il cresc, nu el! Mai bine nu puneam nici o intrebare! Sunteti toti niste @#$%! Mai mult incurcati omul decat sa-l ajutati! Tu crezi ca acum cuvintele tale ma ajuta?!

| DeeaMarry a răspuns:

Dar ce motiv invoca el?
Nu vad alta solutie decat un ultimatum: alege sa se casatoreasca cu tine sau va despartiti. Bineinteles ca el va fi obligat de lege sa plateasca pensie alimentara copilului.
Eu cred ca el e imatur si nu vrea sa "se lege la cap". Nu pot exclude nici posibilitatea ca el sa nu te iubeasca suficient incat sa isi doreasca sa se casatoreasca cu tine. E pacat sa iti pierzi vremea si sa te umilesti cerandu-i mereu o nunta.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ti-am citit si cateva din intrebarile anterioare. Imi pari doar patetica. Din cate am inteles, ai inca 19 ani. Gandirea ta imi spune ca inca esti un copil. Fix copil iti trebuia tie acum, cand ala te inseala. Dar, de. Ce sa faci? Daca esti grea de cap si nu iti dai seama ce se intampla in jurul tau, acum creste singura copilul.

| RAY a răspuns:

Inseamna ca nu te ia in serios, omul se foloseste de tine sexual sau e imatur nu are chef de casatorie, resposibilitati, femeie sacaitoare pe cap etc
dar tu ca fata nu simti de ce nu vrea?

| Annabella9719 explică (pentru RAY):

E copilaros.

| Annabella9719 explică (pentru nimportequi):

Ai dreptate! Asta e un site de tampiti! Nu trebuia sa imi zic problema aici! Am 20 de ani, oricum!

| RAY a răspuns (pentru Annabella9719):

Exact ce am spus eu

| denisTiky a răspuns:

Lasa-l in mortii lui

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Annabella9719):

Este fată nu este baiat acela pe care l ai numit nesimtit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! I mi pare sincer rau pentru situatia in care esti, omul de lînga tine nu te iubeste, este un nesimtit mai ales ca esti insarcinata trebuia sa te ajute mai mult sa fie cu tine, ce o sa faci singură si cu un copil? Sa nu faci avort indiferent ce zice el, el trebuie sa te ia de sotie si sa fie tatăl copilului vostru, nu te mai stresa ca i face rau copilului, stai linistita, Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine de sarcină, si o sa vezi ca lucrurile se vor indrepta, ai grija de tine, multa sanatate si nu poune la suflet ce au scris ceilalti utilizatori rautăciosi, voi v ati dorit acest copil sunt absolut sigur. O seara frumoasă.

| Annabella9719 explică (pentru CristiDinBucuresti):

S-a rezolvat totul.In cateva luni facem nunta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Annabella9719):

Bravo.