anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help straight face. Ma atasez foarte repede de orice persoana care stie cum sa vorbeasca cu mine si sa ma asculte. care stie cum sa ma ia, in special persoanele de sex masculin. Acesta nu este un lucru bun, chiar dimpotrivastraight face. Cum as putea rezolva problema asta? sa nu mai pun atat suflet?
PS: Cand spun ca ma atasez nu e neaparat vorba de "iubire".
Funda:*.

17 răspunsuri:
| suntZeu a răspuns:

Sa sti ca si eu in interiorul meu ma atasez foarte repede dar nu o arat la suprafata.Si multe persoane fac asta dar cu cat par mai indiferente cu atat in interior e contrariul.E totusi o trasatura frumoasa si ar fi bine sa iti gasesti un baiat care sa te protejeze si sa te iubeasca.Nu exista remediu pentru ca degeaba iti spun eu "n-o mai fa" pentru ca nu poti schimba aceste lucruri sunt in adn-ul tau.E bine daca stii sa faci diferenta intre atasament si iubire, daca te indragosteai instant era mai grav.Zi faina... ceaowinking

| FoundYouLover a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si tot ce pot sa-ti spun este ca daca te indragostesti de persoana nepotrivita rupe orice legatura cu acea persoana, sterge orice poza cu acea persoana din calculator si conversatiile de pe facebook si yahoo daca vorbiti acolo si dati cat mai multe intalniri, chiar daca n-ai chef. Da-ti intalniri ca asa ai sanse sa cunosti persoana potrivita. Eu asa l-am cunoscut pe prietenul meu actual.

| h3r a răspuns:

Prinzi drag de aceea persoană. Chiar dacă e așa, nu trebuie să-i arăți, să-i dai totul pe tavă. Trebuie să ajungi să cunoști mai mult o persoană pentru a te atașa, pentru a vedea dacă merită prezența ta.

| e1xtz a răspuns (pentru h3r):

Juri tuhappype rosulaughingai devenit prea sensibila in raspunsuri..ma ingrijorezi

| sayWhaaat a răspuns:

Nu ai cum sa "rezolvi" problema asta, pentru ca nu e o problema in sine. Incearca totusi sa nu mai arati chestia ca pui suflet, atat de repede.

| h3r a răspuns (pentru e1xtz):

Și eu. Și Cristina barosana.

Aoleoo..ai servit vreo manea recent..ca ma sochezilaughing

:*
Ce mai faci matale?

happyce fac? am raspuns deja..la unu care zicea ca i-a atins lu iubita-sa puta 4 secunde.

Deci tot așa cum te știu...
Am trecut și eu pe acolo.

Am să ies puțin... seară faină:*

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Sa te atasezi de oameni nu e un lucru rau,dimpotriva!
Doar ca trebuie sa ai grija de cine te atasezi, si modul in care lasi sa se vada atasarea ta!
Trebuie sa arati cu masura, dar mai ales sa stii sa te respecti, sa-ti impui respect!
Sa nu te lasi calcata in picioare doar pentru ca tii la o persoana!
Nu exista remediu pentru aceasta atasare, doar ca din ce vei fi mai dezamagita din aceea o sa pui suflet mai greu!
Ai grija de tine!
Te pup!

| CristiB93 a răspuns:

Pai ce are daca te atasezi, asta nu este o problema?

''succesuri''

Mda..cam asa.tu in schimb te-ai cam inmuiat. poate de la soare..sau?!happy

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Stiu cum este.
Atata timp cat nu ajungi judecatoare, insusirea asta ramane o calitate!

| Rachetul a răspuns:

Ce nr de tel ai? laughing

| LineGuide a răspuns:

Sa nu iei de bun tot ce spune la inceput, si sa fi o persoana care gandeste mult, dar spune putin. Nu pune tot la suflet si nu uita felul in care se comporta cu tine la bine, si la nervi.
Mult noroc!