Nu stiu ce sa zic.este posibil sa iti fi intarziat din cauza stresului.sau a unei dereglari hormonale.stai linistita.nu te panica.mai asteapta putin si daca vezi ca tot nu iti vina fa-ti un test de sarcina
Din cate stiu eu cand esti insarcinata ai ameteli iti este rau si chesti de astea e posibil sa fii insarcinata, fa testul cat mai repede
Fuuuck cat de urat nu vreau sa te sperii dar mai bine ai face testul si fugi la doctor si daca e sigur vorbeste cu parintii tai, stiu ca e greu dar ei sunt singurii care te vor putea ajuta imi pare rau de situatia ta, sper sa fie bine.ai grija
Scuza-ma ca zic dar intotdeauna ma amuza intrebarile de genul asta
De ce nu v-ati protejat daca stiai ca o sa ai probleme? e asa scump un prezevativ?
Sunt de acord cu tine Schizo... unde va duce mintia (vriau funda) cred ca ar trebui sa dai testul si sa afli adevarul, fiind insarcinata cred ca trebuie imediat sa-ti anunti prietenul si parintii, dar cred ca nu va fi asa si dumnezeu iti va aorda inca o sansa si te va erta.( alta data sa folosesti prezervativul sau chiar 3 odata)
Sfatul meu este urmatorul ia un test din farmacie si fa-l, apoi fa-ti dus si pune-ti un pic de apa pe sani si incearca sa vei daca curge lactatie si nu te mai stresa pentru ca iti intarzie mult de la stres.
antoniaidk întreabă: