| noname7 a întrebat:

HELP MEcrying! Mi-a intarziat ciclul 11 zile.Luna trecuta mi-a venit pe 5 Septembrie.Imi este foarte frica si sunt foarte stresata.Am avut contact sexual cu iubitul meu neprotejat dar nu si-a dat drumul in mine asta stiu sigur.acum cateva 2 saptamani jumate mi-a curs o chestie maronie, urinam foarte des.Ma gandesc ca am racit.Mentionez ca am probleme si cu tiroida si iau un tratament pe care l-am neglijat.nu mi-am luat pastilele zilnic, am facut pauze mereu. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? Sanii ma dor, mijlocul si simt cate o data unele dureri la ovare ca si cum imi vine. dar nu mi-a venit! sunt foarte stresata si mi se face rau: am stari de voma si un tremurat in corp.Asta e de la stres, cand stau linistita ma simt ok dar cand vad ca imi intarzie atat ma panichez foarte tare si ma simt rau.Ma gandeam sa astept sa se treaca 2 saptamani si sa fac testul si mi-e teama de rezultat. AJUTATI-MA VA ROG DIN TOT SUFLETULcrying(

7 răspunsuri:
| gicuu1997 a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? e 50% ca esti insarcinta, mai bine fa testul acum

| michael10 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.este posibil sa iti fi intarziat din cauza stresului.sau a unei dereglari hormonale.stai linistita.nu te panica.mai asteapta putin si daca vezi ca tot nu iti vina fa-ti un test de sarcina

| VladutzYYOO a răspuns:

Din cate stiu eu cand esti insarcinata ai ameteli iti este rau si chesti de astea e posibil sa fii insarcinata, fa testul cat mai repede

| kurtdcbn a răspuns:

Fuuuck cat de urat sad nu vreau sa te sperii dar mai bine ai face testul si fugi la doctor si daca e sigur vorbeste cu parintii tai, stiu ca e greu dar ei sunt singurii care te vor putea ajuta imi pare rau de situatia ta, sper sa fie bine.ai grija

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Scuza-ma ca zic dar intotdeauna ma amuza intrebarile de genul asta happy
De ce nu v-ati protejat daca stiai ca o sa ai probleme? e asa scump un prezevativ?

| Alex777 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Sunt de acord cu tine Schizo... unde va duce mintia (vriau funda) cred ca ar trebui sa dai testul si sa afli adevarul, fiind insarcinata cred ca trebuie imediat sa-ti anunti prietenul si parintii, dar cred ca nu va fi asa si dumnezeu iti va aorda inca o sansa si te va erta.( alta data sa folosesti prezervativul sau chiar 3 odata)

| ciresik80 a răspuns:

Sfatul meu este urmatorul ia un test din farmacie si fa-l, apoi fa-ti dus si pune-ti un pic de apa pe sani si incearca sa vei daca curge lactatie si nu te mai stresa pentru ca iti intarzie mult de la stres.