| Seby1994 a întrebat:

Help me please! astazi am fost sa dau sala in Buzau si acolo am "cunoscut" o fata foarte draguta cu care am intrat in vorba timp de vreo 30 minute pana cand ne-a despartit salile in care aveam treaba fiecare. pun "cunoscut"in ghilimele pentru ca am fost suficient de idiot sa nu o intreb macar cum o cheama sau sa-i cer nr de telefon sau ceva. sau macar sa ma uit pe dosarul ei sa vad cum o cheama ca poate o cautam pe fb. cred ca de la emotiile de dinaintea ecamenului. in orice caz. treaba e ca mi s-au cam aprins calcaiele dupa ea si habar nu am cum sa dau de ea. am o banuiala cum ca ar fi luat si ea sala si ca ar fi programat-o la traseu in aceeasi zi si in acelasi loc cu mine(p.s. cand a iesit de la examen parea bucuroasa. i-am facut semn dar nu m-a vazut..probabil de la aglomeratie) ce ma sfauiti sa fac? chiar mi-as dori sa o intalnesc si sa mai discutam si poate cine stie, destinele poate ni-se leaga. any ideeas despre cum as putea da de ea avand in vedere ca ii stiu doar figura si nimic altceva? p.s. jur ca mor de oftica si i-mi vine sa-mi bag unghia in gat cu mana cu tot cat de idiot am putut fi nici macar sa n-o intreb cum o cheama ca poate dadeam de ea pe fb sad

Răspuns Câştigător
| emilitalia a răspuns:

Nu ai decat sa mergi zilnic si sa urmaresti pana dai de ea. Bafta si sa ne vedem la nunta.

1 răspuns:
| Seby1994 explică (pentru emilitalia):

Nici chiar asa disperat nu sunt...doar ca i-mi pare rau. in orice caz daca a luat sala s-ar putea sa o gasesc in poligon in aceeasi zi cu mine