Nu e nici o problema.Ciclul menstrual se poate deregla la un moment dat.Nu toata viata o sa iti tina 5 zile.Dar ce varsta ai ca sa stiu sa iti raspund mai concret?
Pai nu cred ca esti gravida dar nu in fiecare luna tine ciclul ca in luna precedenta...
Dar poate ar trebui sa mergi la un ginecolog-parerea mea
19 ani am, eu din cite stiu cind esti insarcinata ciclul intirzie ca sa fie un semn, dar la mine nu a intirziat dar a venit abundent apoi peste 2 zile s-a oprit si mergea putin de tot,,, ce poate sa fie?
Tot timpul ciclul menstrual se deregleaza. uneori tine 5 luni in acelasi ritm. uneori tine mai mult. uneori intarzie ..Nu e o problema grava si nu trebuie sa te sperii ..Ciclul menstrual este reglat de corpul tau.
Luna trecuta am avut ciclul, iar ultima data contact sexual am avut pe data 14 iulie iar pe 15 iulie mi sa inceput ciclul ese cu 5 zile in urma))
Este perfect normal, nu toată lumea are ciclul regulat, și până și cei care au ciclul regulat mai au și mici dereglări ocazionale.
Nu ai de ce să fii speriată, chiar nu ai nimic.
Buna.
Nu e nicio problema. E normal deoarece primele doua zile a fost abundent. Probabil ai facut mult efort!
Multi inainte.Probabil e o raceala sau pur si simplu s-a dereglat de la anticonceptionale.Cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog.E spre binele tau! Te pup:*
Bună!
Dacă în primele 2 zile menstra a fost abundentă, NU cred să fie vorba de "ciclu peste sarcină".
Cel mult, o dereglare hormonală minoră.
Totuşi, ar fi INDICAT să faci 2 teste de sarcină CORECTE ( pentru "liniştea ta sufletească" ).
Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la o întrebare anterioară ( cu aceeaşi temă ).
Toate cele bune.
E doar o dereglare ffs. Se mai înplântă.
De ce toate fetele dacă se schimbă ceva la menstruaţie se panichează imediat că sunt însărcinate? Ăăăă, dă proaste?!