Pfff, ce sa spun?! E un nesimtit, daca " isi bate joc de tine" Eu zic sa-l lasi in treaba lui, deoarece ca el sun 1ooo :* Tu ai grija de tine si nu-l mai baga in seama, pana la urma va veni la tine, singur. Ai sa vezi. Sper ca am ajutat. [ tine-ne la curent cu ce semai intampla.]
Parerea mea? nu e normal la sa se comporte asa mai bine lasa-l in pace mai sunt baieti
E foarte imatur tipul...mai bine ti-ai indrepta atentia catre un tip care stie ce vrea de la viata, care e mult mai matur, care stie sa aprecieze o fata, care e de incredere. Succes!
Da. cam rade deja de tine. daca e te place e inca un copil prin comportmentul sau iar daca nu nu te place. mai bine iti gasesti altu care sa tina la tine stiu ca nai sa vrei dar dp un timp vei intelege
Imatur dar te place, ii e frica so recunoasca...de asta nu a spus nimic despre tine cand l-ai intrebat, dar el iti arata ca te place ca te baga in seama, piedici, cu testul... iar daca nu-i placea dea tine nu te baga in seama, daca il enervai iti dadea palme, nu se prefacea, just dai timp si incerca sa vb cu el, dar nu acum.mai lasa-l sa te tachineze sa-i faci jocu, eventual cand te duci la scoala du-te spre sa-l pupi and things, si dupa ce te pupa spune-i ceva gen "nebunulee" si fa o fata " ". O sa-ti zambeasca sau o sa rada, apoi o sa comenteze ceva.
Pai baiatul invata bine, a luat 10 e smecher, te joaca pe degete, concluzie, fi indiferenta, sa il doara tare si o sa se tina dupa tine ca un catelus fa asta si nu vei regreta
Te place... si inca cat. de acum in colo iti recomand sa nu mai vb cu el deloc.sa il ignori...si daca te place asa mlt o sa te int el daca vrei sa fiti in preuna.a si incearca sa-l faci gelos. noroc pwpw
Ii place de tine. nu-i spune ca il placi lasa-l sa se mai maturizeze tachineazal si tuh si ajungeti voi undeva pana l urma
Te place dar nu stie sa isi exprime ceea ce simte cu adevarat saaaaaaaau nu te place si nu te-ar vedea mai mult ca pe o colega
Da bine poate ma place. poate nu, dar de cate ori vb cu el pe mess. ma expediaza repede... imi spune sa il las in pace. imi este frica sa nu isi bata apoi joc de mine daca afla k il plac. din clasa stie doar cea mai buna prietena atat. si nimeni altcineva
Da bine poate ma place. poate nu, dar de cate ori vb cu el pe mess. ma expediaza repede... imi spune sa il las in pace.
1)Daca iti face asemenea lucruri da de inteles ca nu te place sau asta vrea sa intelegi tu dar eu te-as sfatui mai bine sa nu al mai bagi in seama pe acel baiat pentru ca nu ar avea rost si daca ar fi sa fie cu tine te`ar juca pe degete cum ar vrea el dar eu al cunosc si nu i`ar sta in fire sa faca asa ceva))
2)Si sigur nu te place deoarece se vede din comportament
3)M`ai bine i`ai spunse sa termini odata cu balamucu asta pentru ca nu este bine...