Eu cred ca ambele idei sunt posibile. Ori inca tine la tine si a vrut sa vada ce mai faci ori a gresit numarul...
Daca spui ca nu are sms-uri. si tu esti sigur ca ea nu mai vorbea si cu altcineva, avand in vedere ca ai spus ca nu ai intrebat-o ce face, cred ca te iubesc , dar poate vorbea cu altcineva. o prietena ceva. si ti-a trimis din greseala tie. si pana mea poate vroia sa iti trimita si tie dar si prietenei in acelasi timp, si a uitat ca a scris si stau ala si nu intotdeauna, pauza este finalul , sper ca te-am ajutat.
Eu cred ca ar trebui sa o lasi in pace sa isi rezolve cun sentimentele.sa o lasi vreo 1 luna.da sa nu vb deloc cu ea. daca tea iubit si daca ii va fo dor de tine o sa incerce sa vb cu tine si daca nu incearca dupa ceva timp de la asa zisa pauza incearca sa o contactezi u.si sa nu fii prea direct.sa nu o intrebi repede,, te-ai hotarat, ne impacam,, sau ceva de genu.recuceresteo.
Eu cred ca tipa s-a plictisit de tine si te tine degeaba sa rada de tine.sau daca zice sa luati o pauza mai bine pui tu pauza de terment nelimitat ...adica sa te desparti de ea sa nu pici de fraier ca ea scapa asa degeaba de tine pentru ca ea are un motiv pentru asta...
beausingurlamasamea întreabă: