Sunt unele fete care nici daca ar placea baiatul respectiv, s-ar lasaa purtate de val; sunt unele care chiar daca le place de acel baiat, ii trag o palma.depinde de fiecare fata. eu, daca imi place de acel baiat ff mult, cred ca m-as lasa purtata de val, dar dupa cateva sec, ma opresc si ii cer o explicatie. daca nu-mi place deloc de acel baiat, normal ca nu as reactiona deloc bine
Nu prea imi plac surprizele.De niciun fel
In cel mai bun caz, l-as plezni.In cel mai rau caz, l-as injura+l-as plezni
Depinde de baiat. Daca imi place ma las purtata de val, daca nu imi plac, daca il consider doar un amic, daca nici macar nu il cunosc, ii trag o palma sau ii zic doua si ma departez de el.
Hey! Depinde de sentimentele avute pentru baiatul respectiv, daca ar fi un baiat cu care nu te intelegi bine se va trezi cu o palma, dar daca ar fi baiatul la care tin si a carui sarut il doresc se va trezi cu un pupic inapoi sau cine stie depinde si de fata!
Sper ca te-am ajutat!
Bye-Bye!
Hey phey depinde de ex acum o saptamana a venit un baiat la mine(coleg cu mine) sih ma sarutat...sih dah m-am lasat purtata de val...pentru cah e dragut baiatul dar daca era unu care nu imi placea ii ziceam sa termine sih pct
HeartBeat_2094 întreabă: