| Andra4862 a întrebat:

Hey! Am 12 ani iar o prietenă de 13 ani a avut un contact sexual cu un băiat și se simte foarte rău și părinților le zice ca e racita, eu ii cunosc părinții foarte bine, sa le zic ce s-a întâmplat? (Stiu ca nu e normal sa stiu chestii de astea la 12 ani dar Mna)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Paracetamol0lol a răspuns:

Da, spune-le, că e mai bine pentru ea așa chiar și dacă se va supăra pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca se simte rău. La 13 ani (clasa a 7-a), organele genitale nu sunt mature. Cred ca nici menstruație nu are, dar face sex.

Educație sexuală în școli. De urgență.

| orailibrail a răspuns:

Baiatul trebuie urgent reclamat la politie

dosar penal. Fara nici o discutie

| orailibrail a răspuns:

Spube-le parintilor urgent ce s-a intamplat.
Altfel fetita respectiva isi va ruina viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta s-ar putea supără pe tine și să vă certați. Ia în calcul asta.
Apropo, ce vârstă are tipul cu care a făcut sex?
Recomandarea mea este sa le spui totuși părinților ei iar asta să-i folosească drept lecție ca să nu se mai ofere primului venit.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cel mai probabil aceasta nu le spune nimic din frica, totuși contează multe aspecte cum ar fi:
- Aceasta a acceptat de bună voie sau a făcut totul din iubire prosteasca + vârsta tipului ( ca dacă nu are noroc la tipe de vârsta lui, logic ca se da la copile de 12).
- Actul sexual a fost protejat sau nu? Și da este important și acest aspect, pentru ca Doamne ferește să ramai însărcinată la o vârstă atât de frageda, pe lângă asta și bolile cu transmitere sexuala.
Nu știu ce minte au majoritatea copiilor care își încep viata sexuală atât de devreme, dar cu siguranță cei care sunt părinți ar trebui sa se trezească la realitate și dacă tot nu vor sa le discute despre asta, sa accepte bagarea orelor de educație sexuala în școli.
Faceți lucruri tipice vârstei și nu comunicați cu tipi mai mari, chiar dacă va dau poate validare.
Mai bine ieșiți la un suc cu un coleg de clasa și după va plimbați și acasa, de cât să treceți la etape de genul când corpul vostru nu este complet dezvoltat.
Ca da un baiat poate sa îți promită marea cu sarea, ca ești o frumusețe rara și ca wow cât de mult te iubește doar ca să ajungă acolo( cel puțin un tip mai mare, asta urmărește sex și atat).
Sfat final: da, părinții trebuiesc anunțați, sunt singuri care pot sa decidă ceva.
Dacă aceasta se teme, ii poate vorbi părintelui cu care are o relație mai buna, apropiata.
Ex: mama.

| PawsMushroom a răspuns:

Eu zic sa le spui părințiilor, nu se vor supăra pe tine

| VasileHotDeInimiSiPortofele a răspuns:

Salut. Iti inteleg frustrarea pe care o consider si normala si necesara din partea unei prietene mai mature emotional la varsta aceasta. Dar totusi te-as ruga sa nu spui nimanui nimic deoarece este greu sa gasesc pe altcineva sa joace thresh suport. Multumesc

| Andra4862 explică (pentru anonim_4396):

Din câte stiu eu 14 ani are baiatul