anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am 16 ani, si o mama destul de stricta. Sunt clasa a 10a, si am o relatie de jumatate de an. Nu va imaginati tipul ala de relatie cu vrajeli si copilarii, stat prin bodegi toata ziua sau alte lucruri. Ne intelegem perfect din toate punctele de vedere. Suntem amandoi la primele doua cele mai bune licee. Am vrea sa ne mutam impreuna la facultate la Bucuresti, daca relatia va tine pana atunci (da, probabil credeti ca o sa fiu dezamagita daca imi fac planuri de acum, dar nu sunt genul). Cand si cum as puteasa ii zic mamei de asta? Stie de relatie dar nu si de intentiile noastre.

De asemenea, as mai vrea sa mai pun o intrebare. Nu pot scapa de frica ca il voi pierde cumva. Am avut o relatie destul de toxica de un an inaintea lui, tipul m-a dus in pragul disperarii desi eu tot il iubeam (prima iubire, sincer nu stiu ce era in capul meu, dar am invatat multe din asta), cu zile in care plangeam nonstop, ajunsesem sa ma si tai... astea toate au trecut, dar cu tipul cu care sunt, nu pot sa scap de frica ca ceva rau se va intampla, pentru ca am avut parte de prea mult bine pana acum... eu cu el ma inteleg perfect. Cand am facut dragoste prima data a fost chiar foarte bine, desi amandoi eram virgini, ne-am informat si ne-am protejat si nu am avut stres si niciun regret. Consider ca am invatat sa nu ma mai astept ca 100% un lucru sa fie permanent si deci sa regret apoi. De asemenea nu am pierdut partea celalta a relatiei, ieri am facut cu el prima data in viata cartofi prajiti si dupa am iesit sa facem oameni de zapada. Nu ne-am certat niciodata pana acum, desi multa lume comenteaza de noi, el mereu ne apara si ma asigura ca nu se va intampla nimic rau. Stim absolut tot uunul despre celălalt, si sincer nu vad cum s-ar intampla ceva rau, dar nu pot sa scap de frica asta. Uneori cand sunt la el ma apuca plansul din pricina fricii, si e aiurea, pentru ca ii stric si lui starea de bine.

Nu doresc raspunsuri la misto, pentru ca am vazut ca se practica asta pentru fetele de varsta mea care pun intrebari aici. Ma intereseaza mai mult pentru a doua problema, pentru ca de prima mai e timp. Mentionez ca el stie in detaliu toate astea.

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Te duci la facultate, o sa te distrezi maxim vei cunoaste baieti noi, el fete noi, de ce va puneti deja streangul la gat? veti pierde toata viata faina de student daca va mutati impreuna, aveti atatea de trait, atatea cearsafuri va asteapta si voi dati cu piciorul din cauza unei persoane, despariti-va acum altfel o sa va f**** rau viata minunata de student

| grab a răspuns:

Se dau raspunsuri la misto daca intrebarea e pusa in aceeasi cheie.
problema ta e mai mult una de lipsa a increderii in sine. te-ai asteptat de la prima relatie la ce nu ai avut parte si asta te-a ranit si te-a facut sa nu te vezi cu ochi buni ca persoana.
e cam devreme sa vorbesti cu mama ta despre asta, lasa timpul sa mai puna ceva bile albe in favoarea ta si cand va veni vremea sa iti alegi facultatea alegi una din Bucuresti care e mai buna decat ce ai putea avea tu in orasul tau si mama ta va intelege dorinta de a pleca din oras dpdv scoala nu dpdv amoros, altfel sustinandu-te!
spor la scoala, traieste cu iubitul tau incercand sa mai zambesti si fortat cand te apuca gandurile alea rele. fii femeie delicata si pe el il va tine langa tine treaba asta, incearca sa aduci mereu ceva frumos in relatie si nu vei avea de pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il iubesti cu adevarat si stii ca si el te iubeste nu ar avea de ce sa iti fie frica mai ales daca il cunosti atat de bine pe cat spui. Mama ta ar trebui sa inteleaga. Ea la varsta ta nu avea iubit?

| Hakuouki a răspuns:

Gresesti, se dau raspunsuri la misto pentru tarfele de varsta ta. Nu ca nu as vrea sa iti dau si tie unul asemenea, dar numele tau imi aminteste de o prietena si ma voi abtine. De ce sa-i spui mamei tale de acum? Asteapta sa ajungi in a 12a, vezi ce medii ai, vezi daca mai esti cu el si abia apoi poti discuta cu ea. Nu bate toaca cu 10 ani inainte, ca va faceti voi planuri este una, ca le expuneti in fata familiilor este alta. Mai bine mai astepti.
Legat de frica ta (nu iti mai raspund la prima intrebare, iti raspund aici) Nu ai ce sa faci, trebuie sa te obisnuiesti cu ea, un om nu va fi niciodata al tau, exista mereu riscul de a nu mai fi langa tine. Incearca sa nu te mai gandesti la asta, pentru ca daca vei continua asa, s-ar putea ca tocmai asta sa-l faca sa se debaraseze.

| TanteMarianne a răspuns:

Scuze,dar ma apuca un pic plansul de la povestea ta...

e clar esti o fata de fel mai sensibila care are nevoie de multa afectiune (iubire),acum sa stii baiatul asta chiar pare de treaba cum il descri tu,planul tau si al lui cu facultatea s-ar putea sa functioneze.
TOTUSI,uneori baietii au mai multe fete decat una. iubitelul tau cel sensibil si bun,poate avea si o fata de pedofil insensibil!
totusi cred ca el e tipul care tine la tine! deci in privinta asta nu-ti fa asa multe griji!:D

acum... cum sa scapi de incidentul din trecut. sa stii ca este destul de greu! acest bucifal(tipul ala tampit care te-a adus la disperare)te-a ranit rau de tot la inima!
eu zic asa... gandeste-te ca esti mai puternica decat boul ala din trecut. atunci cand iti vine sa plangi din cauza frici despre relatia trecuta imagineaza-ti ca tocmai l-ai doborat in lupta pe boul care aproape era sa te omoare!
acum sa stii ca nu stiu daca o sa functioneze, dar incearca sa nu te mai gandesti la trecut sau la viitor ci doar in prezent si s-ar putea sa-ti treaca
totusi daca nu functioneaza du-te la pshyholog!

acum in legatura cu planul de viitor sa te muti la o facultate din Bucuresti, eu zic sa-i spui mamei tale, este un plan foarte frumos, n-are de ce sa se supere! ar trebui sa fie chiar foarte happy (fericita)...

acum relaxeaza-te! uite am gasit o melodie pe net care i se potriveste iubitului tau din prezent si tie!

https://www.youtube.com/watch?v=nCHdTadhyQc
:D

Răspuns utilizator avertizat