anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.Am 18 ani si am si eu o problema. Am un penis de 18 cm. Dar vreau sa fiu si mai gros. Ce sa fac? Si sa am testiculele mai mari. Chiar vreau asta pentru ca prietena-mea este dezvoltata bine pentru varsta ei de 16 ani. (Da, am facut-o de multe ori, avem 2 ani si ceva impreuna happy ) Si vreau sa fie mai gros al meu. Chiar daca ea e multumita, eu simt ca nu e. Am prieteni care cand intra in prietenele lor acestea deja dupa putin timp dau in orgasm pentru ca e groasa scula lor. Si eu vreau asta... Nu prea obin orgasme vaginale de la ea... in timpul penetrarii, trebuie sa folosesc si degetele pentru a reusii asta, sau alte metode. ASTEPT SFATURI happy! Si nu.Nu i-au pastile. Povestea cu,, freaca-te ca se ingroasa si creste" nu ma ajuta, e veche pentru mine laughing

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Sper ca realizezi ca nu ai ce sa faci ca sa o faci mai groasa, nu?
Invata noi tehnici de folosire. Noi miscari. Poate ca esti prea monoton in miscari si d'aia nu o aduci la orgasm. Un simplu du-te, vino pe noi nu prea ne incanta si nu ne face sa tremuram. E nevoie de tehnica, de miscari de toate tipurile, sa stimulezi bine peretii vaginali ca sa ajunga fata la orgasm.

5 răspunsuri:
| Leo1993 a răspuns:

Te-ai uitat de curiozitate pe internet care este media la circumferinta unui penis? daca te incadrezi atunci nu iti face probleme... si nu ai cum sa-l faci mai gros

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai cum sa-l faci mai gros decat prin transplant.Dar nu cred ca ti-ar pica bine sa faci sex cu scula altuia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu esti observator cand o fac prietenii mei sau cum ai aflat ca o au mai groasa?

te ai gandit ca poate ei stiu sa o foloseasca si tu nu, indiferent de cat de mare e?

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu ti-a reprosat ca este subtire, tu de ce iti faci probleme? Lasa-l asa ca este bun asa cum ti l-a dat mama natura.

| SergiuJhS a răspuns (pentru suntserios):

O stiu folosii. Ca doar prietena-mea urla destul laughing Si e foarte multumita... Dar parca eu sunt nemultumit... Nu stiu cum sa explic laughing