| Alin111111jkk a întrebat:

Hey

Am 18 ani și NU simt nevoia de o relație
Sunt inca la liceu și ce pot spune e că fetele mă atrag..fizic,sexual,etc..dar parca nu vreau sa-mi fac o relație în următorii ani..nu știu cred că până la 25 de ani mă văd singur
Am vorbit cu niste prieteni și au spus că nu e normal sa gândesc așa
Eu mă gândeam să fac alte chestii in acești ani.mă gândeam sa mă ocup de cariera mai mult și de hobby-uri.îmi place grădinăritul și sportul
Nu sunt gay și nici din ăla care nu e atras de nimic...nu mai știu cum ii spune.
Așa pe românește mă atrag femeile, am erecții, am chestii de genul..nu sunt gay.
Doar că așa mă gândesc să fac în următorii ani
Așa simt.

Nu știu de ce gândesc așa..ai mei se cearta mereu între ei. poate mi se trage ceva de acolo

E bine cum gândesc?

Ar trebui să schimb aceasta idee?

Nu sunt urât, nu am probleme în a vorbi cu fetele..nu am probleme mintale.

Am 180cm..corp normal.

Nu mă gândesc la asta pentru că nu am încredere în cum arat.

Îmi puteți spune dacă e okk ce vreau sa fac? Sau poate aveți voi o altă soluție

Multi au spus că această gândire va dispărea peste câțiva ani. odată cu maturizarea

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E foarte bine sa cauti o relație numai cand esti innteresat in viitorul apropiat de casatorie. E cel mai onest ca pana atunci sa nu încurci viata fetelor degeaba.

| siriusblack98 a răspuns:

Un baiat inteligent, mai rar vezi asa ceva. Nu este nimic in neregula cu tine. Esti doar mai inteligent decat media, adica esti diferit in sensul bun. Pui pe primul loc stabilitatea financiara, apoi o relatie, bravo!

| Kufu95 a răspuns (pentru ania):

Lumea fuge de căsătorie în ziua de azi, în cazul în care nu ai văzut.

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic că mai bine, să faci la ce te-ai gândit, oricum femeile vin și pleacă la fel ca toți oamenii.