Nu cred ca ești mult prea mica dar cu toate astea este posibil ca la 16 ani sa nu fii pregătită. Sfatul meu este să îi explici clar motivele pentru care nu vrei și sa ii amintești și riscurile sexului pentru ca sunt destule. Important într-o relație este sa vorbiți deschis, iar dacă acel băiat te iubește cu adevărat va mai aștepta (nici sa nu îl pui sa aștepte 5 ani) Pentru a fi pregătită trebuie mai întâi sa ai încredere maxima în el. Nu știu cât aveți împreună dar dacă este puțin nu te aventura în a face sex cu el, așteaptă sa devina relația serioasa. Iubitul meu a așteptat un an jumate și am făcut-o la vârsta de aproape 17 ani, dar a fost totul ok.
Simplu : Sunt de acord insa cu conditia ca tu sa-mi promiti ca... ne casatorim.
Buna. Esti mult prea mica sa te gandesti la asta, nici macar sa nu-ti pui problema, cel putin nu deocamdata. El va incerca sa te convinga, poate chiar sa te santajeze emotional cu treaba asta. Daca face asa ceva, renunta la el cat mai repede.
Nu suna deloc penibil, sa stii. Sansa sa te lase e uriasa, foarte putin probabil sa ramaneti voi impreuna. Nu ai nevoie de nicio scuza in fata lui, ca nu ii esti datoare cu nimic, nu ai nicio obligatie. Ii spui nu si gata, nu trebuie sa te justifici. Daca insista pe tema asta, desparte-te de el.
Dupa contactul sexual fiind si primul o sa se răcească relatia, o sa se schimbe lucrurile si usor usor o sa se îndepărteze si o sa ramai cu buza umflata, nu recomand, daca te iubeste aşteaptă si ani plus ca mi se pare penibil sa insiste desi i-ai spus ca inca nu vrei
Mi-a spus de la inceput ca pentu el o relatie implica si asta, eu am fost de acord specificandu-i totusi ca vreau sa mai astepte. Nu vreau sa ma despart de el, eu sunt cea care i-a spus sa incercam sa fim impreuna, amandoi tinand mult unul la altul.
Dacă el te iubește va trebui să înțeleagă că nu ești pregătită, dacă nu înseamnă că vrea doar sex.
Este absolut clar ca el te vrea doar pentru sex, de aia insista. Dacă te-ar iubi cu adevărat te-ar înțelege și nu ar insista asa mult sa fie primul bărbat din viata ta
Fato, vrei să-l bagi la „Academie". Și-o caută și el, evident. Dacă ai fi deșteaptă, i-ai explica blând că dacă face sex cu tine poate avea probleme cu legea
Sunt interesata in legi si pot sa-ti spun ca relatiile intre un minor si un major sunt permise prin lege daca minorul are peste varsta de 16 ani iar diferenta dintre cei doi nu este mai mare de 4 ani
Până la vârsta majoratului, minorii sunt în grija părinților. Degeaba încuviințează ei, dacă părinții fac scandal și depun plângere
Incepe ti viata sexuala fără resentimente! Nu mai avea așteptări de la oameni, indiferent cat de buni prieteni ti au fost.
Deocamdată, esti prea tânără sa te călătorești iar virginitatea nu e considerată o garanție.
Daca ea ar fi de acord si ar fi un act făcut de comun acord, legea nu are ce sa ii facă lui DEOARECE daca inca n ai avut plăcerea sa cauți in CP, actul sexual cu un minor care a împlinit vârsta de 15 ani este legal cu mențiunea ca, din nou, atata timp cat cei 2 (sau 3:p) sunt de acord. :*
Si crezi ca ea e atât de fraiera sa le zică alor ei ca s-a dus in porumb cu unu de 19 ani? Si drogurile sunt ilegale, si inca se consuma. Crezi ca se duce cineva sa se reclame singur la politie ca si a bagat aseară doza zilnica?