Ochii care nu se vad, se uita.
Incearca, nu pierzi nimic, incerci sa aprinzi sentimente care au fost stinse, perioada critica e fix acum la inceput, iesiti la o intalnire, doua, trei, incearca sa comunici des cu ea si vezi cat efort face si ea la randul ei catre tine, dar ia in considerare ca incepand de acum intr-o luna daca situatia ramane la fel si ea e nesigura sunt sanse sa nu iasa nimic, o fata cand te place cu adevarat si vrea sa fie cu tine nu iti va spune "sa o luam usor, sa mai asteptam", e vorba de ce simte, nu de ce gandeste, nu te gandesti daca placi pe cineva, o simti iar scuzele si acest du-te vino in cele mai multe cazuri inseamna refuz.
Vorbeste cu ea!
ca semnalele alea mixte de acre spui, cred ca le interpretezi gresit.
In locul tau m-as asigura ca aceasta fata a prins ideea, asta in cazul in care esti si tu de acelasi sex.Sau am inteles eu gresit?
Spune-i ce simti ca nu poti citi ganduri. Alege comunicarea si te vei simti mai bine. Numai ea are raspunsurile
Relatia voastra n-are sanse mari sa fie o relatie reusita fiindca ii lipseste pasiunea, acea scanteie care s-a declansat probabil candva si a murit la scurt timp dupa. Ati putea avea o relatie ca intre doi prieteni, dar tu daca o iubesti o sa suferi intr-o relatie care e "călduță " si nu 100%, cum ar fi normal, sa simți că trăiești cand o vezi si te vede...
Poate si ea crede acelasi lucru despre tine. Fa un pas spre ea si vezi cum decurge situatia. Si plateste masa fetelor
Mutubal întreabă: