| Juliandra00 a întrebat:

Hey! Am nevoie de un mic sfat va rog! Iubitul meu s-a despartit de mine fiindcă era oarecum satul de ceartă și drame..eu am greșit, dar a fost un pic și vina lui. La prima cearta foarte mare m-a pus sa-i promit că nu-l voi lăsa să plece niciodată. M-a afectat super mult, la modul că am plâns 15 ore intr-o zi continuu. Am mai vorbit cu el și încă nu vrea sa ne împăcăm deși se vede că tine la mine..se va întoarce? As mai putea face ceva?
Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de spus ce e între voi. Zici ca s-a despărțit de tine ca era satul de ceartă si drame. Asta pot sa înțeleg, am fost și eu într-o altfel de relație în care fata era super geloasă și motiv de scandal era practic orice. Faptul ca ai plâns atât de mult ma face sa cred că îl iubești cu adevărat și ca nu vezi viața fără el. Poate fi și faptul ca în viata lui mai exista o potențială prietena și cum a prins momentul sa fie în pauză în relația cu tine încearcă sa pună în balanță cu care din voi vă putea continua. Orice este posibil. Sincer îmi pare rău de situația ta. Poate e doar vina ta, poate doar a lui sau poate a amândurora. Asa sunt relațiile, evoluții și involutii, chestii din care trebuie învățat toată viața. Nu există niciodată un răspuns simplu.
Ca idee ce aș face eu. Mai lasă 2-3 zile, dați-vă întâlnire undeva și discutați față in față. Dar discutați la modul sincer, ca să vedeti unde sunteti. Față în față poate avea loc împăcarea pe care o dorești; sau poate sa fie și încheierea; dat oricum vei știi unde ești cu relația.

12 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună, asta doar el poate știi ce este în sufletul sau.
Dacă este genul de persoana orgolioasa posibil sa ii treacă cu greu.
Totuși, nu îl stresa prea mult.
Ii poți da un timp de gândire, puțin spațiu. ( iar după ii poți scrie tot ce ai pe suflet)
Dacă chiar te iubește oricât le ai rănit poate o sa se întoarcă. ( bine știu ca nu e ok sa te întorci la persoana care te a rănit pentru ca nu ai " respect pentru propria persoana), dar dacă iubești este firesc sa treci și prin momente de acest gen.
Nu te consuma, nu are rost.
Decizia este la el, iar dacă el pleacă știu ca o sa te doara, dar trebuie sa fii puternica și sa treci peste.

Îmi pare rău că ești în aceasta situație, sa speram ca iubitul tău o sa realizeze ca și tu îl iubești nespus de mult și o sa treacă peste acel moment.
O zi frumoasa!

| Juliandra00 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Ideea este ca nu am facut nimic sa l ranesc. Din contra. Intodeauna am incercat sa ma schimb ca sa I arat ca tin la el si l vreau langa mine.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Juliandra00):

Atunci, iartă-mă ca spun asta dar nu te merita.
Dacă simți că nu îți face bine și toată situația este toxica, pune punct.

| anonim3247 a răspuns:

S-a jucat cu tine dacă a făcut asta - La prima cearta foarte mare m-a pus sa i promit că nu l voi lăsa să plece niciodată.

| anonim3247 a răspuns:

Are comportamentul bărbatului care are zeci de femei până se va însura.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lasa-l sa iei revină câteva zile...l-ai traumatizat. De obicei bărbații fug de femeile care încearcă din răsputeri sa ii transforme în SCLAVUL SOTIEI

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| AdioTPU a răspuns:

Esti genul posesiva si geloasa din orice? Vezi ca astea doua combinate sunt un mare turn off pentru barbati. Nici unui barbat intreg la minte nu-i place sa fie controlat si sacait din orice chestie minora.

| Juliandra00 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu îl controlam sub nici o forma. Erau lucruri care mă deranjau.

| Juliandra00 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

In plus, diferența dintre mine și alte femei de genul asta este că eu acum mă duc pe jos în ploaie până la el acasă

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Juliandra00):

Foarte trist, îmi pare rău pentru tine, înseamnă ca iubitul tău nu da 2 bani pe tine

| Fonk a răspuns:

Spune-i roaga-te de el numa asa poate mai primesti o sansa