Din cuvintele tale cam reiese invidie. Daca il iubeste, nu ar trebui sa iti bagi coada.
Nu aș avea de ce să fiu invidioasă pe ea, noi două suntem prietene de când mă stiu, pentru ca familiile noastre erau prietene dinainte ca noi să ne naștem, tatăl meu și tatăl ei fiind asociați. Am crescut ca două surori si o iubesc enorm, deci de invidie nu se pune problema never. Doar ca fiind mai mică decât mine, îmi cere sfatul pentru că nu știe cum să le spună părinților ei. Știu că tatăl ei e autoritar; protectiv doar ca uneori se gândește mai mult la ce vor crede oamenii, nu la cum se simte fiica lui!
Vezi ce inseamna cateva detalii in plus? Poate ca te-am judecat gresit. Ar trebui sa incerce sa-i spuna tatălui de relatia ei. Mai bine sa afle de la ea decat sa afle de la altii. Asta dacă varsta ei nu e prea mică.
Mersi pentru pont; nu, nu este mica, a împlinit 16 ani!
Si vrei sa spui ca e mare? Deja stiu cum va reactiona tatal ei. Si nu as avea nevoie de un glob de cristal ca sa imi dau seama de asta. O seară plăcuta iti doresc!
A împlinit în septembrie 16 ani. Din perspectiva mea nu este o vârstă mică pentru a incepe să ai o relatie. Din contra, mi se pare o vârstă potrivită la care de altfel majoritatea adolescentilor incep sa aibă o relatie. Problema reală pe care pe mine una mă întristează este că tatăl ei nu ar avea reactia pe deja ati dedus-o dumneavostra(si am dedus-o si eu, si ea de mult timp) daca ar fi alt baiat. Dupa cum am precizat, pentru tatal ei este primordial ce cred ceilalti, nu ce simte fiica lui.
O seară plăcută vă doresc si eu dumneavoastra!
Acum sfatul este pentru tine ca să o sfătuiești tu cu sfatul tău, după ce te-am sfătuit noi?
Dacă suferă un pic se maturizează.
Parerea mea este ca n-o sa-l placa. In special din cauza faptului ca ai spus ca nu e bun de nimic. Plus ca fata are 16 ani! Mie mi se pare o varsta cam mica pentru relatii, dar asta este doar parerea mea. Eu am avut prima relatie la 23 de ani (si continua).
Parintii lui nu m-au placut din start pentru ca eu nu vin din familie cu bani. Am terminat 2 facultati, voi deveni avocata, nu sunt vreo panarama, eu cu iubitul meu ne intelegem foarte bine, dar ei tot nu ma plac. N-am ce sa le fac.
Parerea mea...este ca este foarte posibil sa-i interzica sa se mai vada cu el si pana la urma...are dreptate daca nu este bun de nimic. Baiatul cati ani are? Daca e major poate deveni o problema mult mai mare.
Nu, am precizat că este colegul ei, și el are tot 16 ani. Nu neapărat că nu este bun de nimic, se află la un liceu bun, deci învață, dar în rest nu are intenții serioase, nu este o persoană pe care să te poți baza, o persoană cu planuri; din câte am înțeles de la prietena mea se comportă ca un copil, dar asta nu a împiedicat-o să se îndrăgostească reciproc.
Și eu sunt conștientă că mai mult ca sigur îi va interzice să se întâlnească cu el, pe motiv că nu provin din aceleași medii. Părinții prietenei mele(în special tatăl), văd acest lucru ca un imepdiment, faptul că băiatul respectiv nu provine dintr-o familie cu bani, ca ei.
Mersi pentru sfaturi și mersi că ai exemplificat cu experienta proprie! ❤
Nu, doar voiam să aud și părerile celorlalți ca să văd și cum pare această situație din exterior și din perspectiva celorlalti!